ja jeszcze wodę zrudlaną bedę miał czy jak to się mówi naktar Bogów bo tych szczochów festynowych nie bedę pił o ile będą jakieś pawilony,chyba że szkło i puszka bedzie
U nas także cały dzień lało, ale miejmy nadzieję, że pogodynka się pomyli. Czy ktoś również sobie życzy kondom przeciw deszczowy???? Strój sprawdzony przez wiele osób, również na forum i jest naprawdę OK. Mogę śmiało polecić. Jak coś to pisać PW lub tel. Jutro ok 12 wysyłam do Windy, więc macie czas do południa...
kurw... nie usmiecha mi sie jechac traja w deszczu. Choćby z tego powodu, że w poniedziałek o 7:45 ide do szpitala na kilka dni i nie moge byc chory i zakatarzony. Jak bedzie lało - pojadę autem.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Karramba pisze:Powiem szczerze kurwa jestem załamany i tracę nadzieje na zdrowie i w budowie
Juz ci mowiłem - daj szansę specjalistom. Nie skreslaj ich od razu. Żeby Cie pocieszyc to ja w poniedziałek 9 sierpnia o 7:45 tez sie melduje w szpitalu na ok tydzien.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Też jestem zmuszony odwołać moją obecność, czekam co prawda na rozwój sytuacji w następnych dniach, ale jak znam swoje szczęście wszystko pójdzie nie tak .........życie, życie i to w dodatku to zawodowe.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
junkers pisze:Też jestem zmuszony odwołać moją obecność, czekam co prawda na rozwój sytuacji w następnych dniach, ale jak znam swoje szczęście wszystko pójdzie nie tak .........życie, życie i to w dodatku to zawodowe.
Nie no Junkers ! Dlaczego moje oczy muszą czytać takie posty ?
Naczytałeś się o Zbowidzie czy co ?
Karramba życze zdrówka.nie załamuj się .jak Czarek daje rade to i ty dasz.ja w tym roku byłem dopiero raz w szpitalu i uwazam to za sukces.mam nadzieje że poinformujesz nas o postępach z kolanem
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
custom pisze: Nie no Junkers ! Dlaczego moje oczy muszą czytać takie posty ?
Naczytałeś się o Zbowidzie czy co ?
Tak jak pisałem, życie, Custom zaraz po naszej rozmowie coś się posypało i trzeba to odkręcić, i wychodzi na to że tygodnia może braknąć, ale zawsze jest nadzieja....
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem