...prawie pod granica polsko slowacka w malopolsce jest sobie male miasto Gorlice. W owym miescie mieszka Krzysztof Mnichem zwany. Mimo iz to mloda osoba jest pasjonuje sie starymi, zabytkowymi pojazdami ktorymi oddaje czastke siebie. Pewnego niedawnego dnia siedzac przy swoim Oplu Rekordzie z 68', niz z tego, ni z owego trafila go jak piorun z jasnego nieba mysl - po prostu trzeba miec motor ale to nie byle jaki. A ze zawsze podobaly mi sie niecodzienne pojazdy, potwory z piekla rodem, ktore pluja ogniem i wyjaniaja sie z klebow dymu momentalnie wybor padl na trike. Z zalozenia jestem osoba ktora jak sie na cos uprze robi to odrazu - dzialania spontaniczne sa najlepsze. I wlasnie tak trafilem na to forum

Witam wszystkich zrzeszonych, juz grzebie sobie po Waszym forum powoli, spijam wszystkie informacje ktore napewno mi sie przydadza i ciesze sie ze moge dolaczyc do waszego licznego grona.
Jak prawdopodobnie kazdy, ktory tutaj trafil mam juz swoj koncept na trike. Ma to byc wzglednie mala, surowo wygladajaca trike z silnikiem z przodu i prostym zawieszeniem z tylu. NIe ma sie blyszczec i swiecic, ma jezdzic i cieszyc posiadacza wiatrem we wlosach i rykiem silnika. Wstepnie projekt ramy udalo mi sie skonczyc w tym tygodniu, planuje wlozyc do mojej zabawki silnik z tico ( ze wzgledu na rozmiary i niezawodnosc oraz prosty sposob podniesienia konikow - wystarczy wtrysk od matiza

zdrowko wszystkim i do zobaczenia na forum:)