agramer1966 napisał(a):Lepiej jeździć na MZ-tki nek wcale... Do widzenia u Marynarza Dark.
Agramer czy ja moge delikatnie zapytać, czy do Marynarza wpadniesz od poczatku zlotu, a jak juz bys miał wpadac to może byś zabrał troche tego Waszego regionalnego trunku? Ostatnim razem nie miałem okazji
Będe w czwartek ... kanisterek czeka!
Super to nauczysz mnie pic tego, bo podobno pyszne to jest ale trzeba umieć Po ostatnim zlocie nie wolno mi pic na zlocie, ale w godzinach 8-16 - potem juz mogę
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Każdy co robi pierwszą trajkę na maluchu i ją skończy to już jest mistrzem świata bo to jest trudna robota wszystko jest w proszku a samo ustawienie wahaczy to już prawdziwe wyzwanie i żeby jeszcze nie jeżdziła bokiem a na garbie połowa roboty już jest w samym zawieszeniu i nie trzeba się o nic martwić. Jeśli ktoś z nowych chce robić trajkę na maluszku to tylko nie na zawieszeniu od malucha a połowa roboty wam odejdzie. Wierzcie mi już to przeszłem
ja wczoraj popierdalalem troche - deszcz i +9 - najgorsze rozlewiska wody na drodze - ale tak wkurwiony bylem jak przyjechalem z roboty ze tylko jazda mogła pomóc
potwierdzam opinie o termoaktywnej bieliznie - jest warta wydania tych pieniedzy w sumie ryja i dłoni nie czułem a korpus i nogi ok w miare ciepło tylko skóry przemoczone i całe od błota
wisnia pisze:Dark szykuj się, bo jak tylko pogoda się poprawi to wsiadamy na sprzęty i jedziemy na komisyjne oględziny twojej pracy....
Zapraszam na inspekcje 12.06.2010r.sobota o 13.00 jest parada Iskra Skalmierzyce (ode mnie kilka km) robi zlot z niezłymi atrakcjami walki azjatek w kisielu itp.http://74.54.118.51/iskraskalmierzyce.pl
pogoda głarantowana . Dzisiaj gadałem z Leninem organiazator gość na wózku inwalidzkim też popierdziela na trajce.Umówiłem się z nim na oglądnięcie w wekend.
rzeczywiście pasażer będzie mial kolana na wysokości twoich ramion.daleko jednak nie poleci bo zatrzyma go twoje oparcie.teraz trajka stoi ładnie w poziomie.ale pod przednim kołem widzę dużą podkładkę.co bedzie jak ją wyjmiesz? nie bedzie pochylona do przodu?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU