u mnie była tylko rozmowa, że jak jest wsteczny wynikajacy z konstrukcji skrzyni to musi byc lampa cofania.
bo nie zostało sprowadzone z Niemiec na przykład300 pisze:Ciekawe swoją drogą dlaczego nie naliczono Ci opłaty recyklingowej...
Motocykle i ciagniki rolnicze sa np zwolnione z takiej oplaty300 pisze:Ciekawe swoją drogą dlaczego nie naliczono Ci opłaty recyklingowej...
A przy rejestracji na Samochodowy Inny ??Wodzu pisze:Motocykle i ciagniki rolnicze sa np zwolnione z takiej oplaty300 pisze:Ciekawe swoją drogą dlaczego nie naliczono Ci opłaty recyklingowej...
Nie przypominaj mi, że to gówno mam. W 2005 roku jak rejestrowałem to koszty miałem podobne do twoich + sama karta pojazdu 600zł !!! Dosłownie złodziejstwo w biały dzień. A po paru miesiącach od rejestracji zniesiono taką opłatę za kartę pojazdu i płacono chyba 70zł.wisnia pisze:Zastanawia mnie fakt Karty Pojazdu. czy macie????
Aktualnie 75, ale ja się wykłóciłem i nie mam..andrew1985 pisze:Nie przypominaj mi, że to gówno mam. W 2005 roku jak rejestrowałem to koszty miałem podobne do twoich + sama karta pojazdu 600zł !!! Dosłownie złodziejstwo w biały dzień. A po paru miesiącach od rejestracji zniesiono taką opłatę za kartę pojazdu i płacono chyba 70zł.wisnia pisze:Zastanawia mnie fakt Karty Pojazdu. czy macie????
kaski pisze:A przy rejestracji na Samochodowy Inny ??Wodzu pisze:Motocykle i ciagniki rolnicze sa np zwolnione z takiej oplaty300 pisze:Ciekawe swoją drogą dlaczego nie naliczono Ci opłaty recyklingowej...
Luki - płaciłeś ??
wisnia pisze:Zastanawia mnie fakt Karty Pojazdu. czy macie????
wolałem nie pytać jeszcze by się rozmyśliły300 pisze:Było zapytać gdzie to zapisane jest (ustawa?? rozporzadzenie??)... ja tego właśnie szukam!! tak pewnie jak wszyscy!!pawlikTrike pisze:...
a kierowniczka czyta i mówi : masz podkategorie inny, a diagnosta w uwagach napisał, że jest to trójkołowiec a nie czterkolołowiec ,więc nie pasuje do dwóch pierwszych kategorii, a trzeciej ograniczenie mocy nie obowiazuje,![]()
pani pokiwała głową mówiąc : o rzeczywiście, to OK...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość