Dodam tylko że jedyna trajką którą widziałem na żywo jest ta trajka która buduję

junkers pisze:Dobrze wam idzie, jakoś trzyosobowe mi nie leżą, ale wam kanapa wyszła bardzo fajnie i ładnie się komponuje, jak możesz to wrzuć zdjęcie z profilu żeby linie zobaczyć, siedzenie słusznej wielkości w sam raz bo widać że kawał z ciebie gościa, oby tak dalej, powodzenia.
junkers pisze:junkers pisze:Dobrze wam idzie, jakoś trzyosobowe mi nie leżą, ale wam kanapa wyszła bardzo fajnie i ładnie się komponuje, jak możesz to wrzuć zdjęcie z profilu żeby linie zobaczyć, siedzenie słusznej wielkości w sam raz bo widać że kawał z ciebie gościa, oby tak dalej, powodzenia.
ze złomowca z podobnej maszynyagramer1966 pisze:Witam... skąd masz siedzenie?
Trapez własnej konstrukcji, taki kombinowany,ROMPER pisze:Bardzo mi sie podoba wasze dzieło chlopaki! Zainteresował mnie trapez ,takiego rozwiązania jeszcze nie widzialem. Produkcji własnej czy kupny? Widzę że jesteśmy podobnego kalibru ! "Bo linia ma być gruba i wyrażna !" Pozdrawiam
I to jej zaleta. Dzięki temu jest bardziej oryginalna. Tak trzymaj.pawlikTrike pisze:
Dodam tylko że jedyna trajką którą widziałem na żywo jest ta trajka która buduję
Mnie także się podoba i powiem więcej , to jest najładniejszy maluch jakiego widziałem.agramer1966 pisze:Pierwszy raz w życiu podoba mi się silnik malucha ... szacunek!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości