mielismy przelac za domek u MArynarza, aby było sie mozna w spokoju odlac czy postawić klocka...
Gdzieś mi to umknęłoCicholc pisze:My luk z Windą zapłaciliśmy już wieki temu
a ty teraz licz się z Sulkim było jak pamiętam po 75zł
Jak to nie dostałeś??? To kiedy jedziesz???Luksky pisze:Ja w piątek nie dostałem urlopu. Polecę z Sulkiem razem. Sulk robi jako wóz techniczny.
po robocie, chyba ze sie uwinę wczesniej. Ogolnie to nie jestem wstanie sie teraz określić, bo jak sie okaże że nie bedzie akurat zleceń to dostanę teoretycznie wolne, jak bedzie robota to nie dostanę, mój drugi zmiennik sie wypiął i zrobił mi bardzo brzydki kawał, wzial sobie urlop przed i po dlugim weekendzie a mamy umowe niepisaną, że jak jeden bierze przed to drugi po i nigdy w ten sposob sie nie postepuje jak on to zrobił, ale cóż. Pożyjemy, zobaczymywisnia pisze:Jak to nie dostałeś??? To kiedy jedziesz???Luksky pisze:Ja w piątek nie dostałem urlopu. Polecę z Sulkiem razem. Sulk robi jako wóz techniczny.
Nie widzę przeszkód lecieć przez Wałcz.Devil pisze:Luk to chcecie leciec okrezna trasa????????????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości