Luksky pisze:w tej trajce nie bedzie tylnej belki z mortyzatorem i rolkami? mozna by do tego dorobic jakis zderzaczek i do niego lampy
nie do niego - tylko w niego - jako integralna czesc elementu co by nic nie dyndało niepotrzebnie

Luksky pisze:w tej trajce nie bedzie tylnej belki z mortyzatorem i rolkami? mozna by do tego dorobic jakis zderzaczek i do niego lampy
To może mi je zgraj na CD, podeślij pocztą i je wgram wszystkie do naszej galerii.Rob_trike pisze:o kurwa ale mam z 1,5 tysiaca fot samych trajekktóre maja byc ?
nudze sie bo traje skonczylem - musze sie wziasc za przyczekemały pisze:Rob wyłącz światła w trai bo ci mrugają![]()
witaj Rob będziesz próbował sam z przyczepką czy może jakaś wymiana lub upust cenowy nazwijmy ,,Promocja świąteczna''dawaj jakieś propozycje może się dogadamy.Ja troszkę rzeczy potrzebuje do swojej tajki.Pozdrawiam ,Longer. Wesołego Króliczka i mokrego dyngusa.Rob_trike pisze:nudze sie bo traje skonczylem - musze sie wziasc za przyczekemały pisze:Rob wyłącz światła w trai bo ci mrugają![]()
Osz kurwości !!! A kiedy to ma być ,to dam znać do sklepu żeby wódy nie brakłoWiktor pisze:a jak mam do ciebie nie zajechac jak to moto ma jechac wlasnie do ciebie!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość