z tego co wiem to traja Panbartka to nie jest ma malcu tylko na garbie Luk musi go przenieś w garbywinda pisze:witaj.najbardziej zwarta trajka na maluszku jaką znam to Panbartka .znajdziesz na youtube u uzytkownika panbartek
Witam wszystkich
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
Re: Witam wszystkich
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
nie żebym nie czytał tzn.oglądał bo te traje na malcu już dawno widziałem ale chodzi mi te na garbie bo jest w złym miejscu
- agramer1966
- Krótki opis: *ASSISTANCE*
- Kontakt:
ja dwa razy... zawsze niebieski "Locktite" na śrubki gaźnika i rurki gumowe na zacisk!junkers pisze:Agramer lata temu miałem w garbie tak jak w twoim awatarze, trasa A4 do Krakowa, pierwszy raz w życiu byłem tak posrany. Odkręciła się śrubka od komory pływakowej gaźnika i rozlało się po cylindrach, ja w sumie nic nie widziałem bo powietrze zabierało to wszystko dosyć nisko, dopiero jak się kable wysokiego napięcia przepaliły i zacząłem się zatrzymywać to ogień walnął na 2 metry do góry, wtedy doświadczyłem tego że te gaśnice w samochodach to śmiech, dobrzy ludzie przejeżdżali i wyrzucili kilka i udało się ugasić.
Uwaga: światełko na końcu tunelu jest wyłączone z powodu oszczędzania energii.