No właśnie całkiem sporo luda, może wychodzę przed szereg i już ktoś o tym pomyślał, ale może przydałyby się dla takiej ilości jakiś TOI TOI albo nawet dwa, byłem kiedyś na plenerowej imprezie gdzie nie było gdzie się ...wisnia pisze:Podejrzewam, że do maja jeszcze ktoś dołączy więc obstawiam na ok 40 osób, więc zapowiada się niezła imprezka w całkiem sporym gronie...
Jak sprawy zrzutowe, bo znowu cisza w temacie??
Chyba raczej miss eskimosek, patrząc na dzisiejszą śnieżycę nad Lesznie i temp -8Luksky pisze:..... piękności topless....
To dzisiaj padało?wisnia pisze:Chyba raczej miss eskimosek, patrząc na dzisiejszą śnieżycę nad Lesznie i temp -8Luksky pisze:..... piękności topless....![]()
![]()
a łóżka wodne masz???Wiktor pisze:mam swojego toja i lazienka tez jest
nie martwcie sie
Czy ja moge zarezerwować łoże tuz obok Socratesa? Nikt od września tak profesjonalnie nie zadbał o mnie.Devil pisze:a łóżka wodne masz???Wiktor pisze:mam swojego toja i lazienka tez jest
nie martwcie sie
To juz nie twierdzisz że spałeś z Cicholcem?Luksky pisze:Czy ja moge zarezerwować łoże tuz obok Socratesa? Nikt od września tak profesjonalnie nie zadbał o mnie.Devil pisze:a łóżka wodne masz???Wiktor pisze:mam swojego toja i lazienka tez jest
nie martwcie sie
300 pisze: To nie jest zlot...!!
To spotkanie towarzyskie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości