J.D jest filtrowany przez drewno klonowe.300 pisze:Lubisz Danielsa?? gupio się pytam...Wiktor pisze:po co???
Poczytaj jak to robią i dlaczego jest taki dobry...
Dowiesz się
Trike Customtrike
- koVboy
- Kontakt:
- koVboy
- Kontakt:
3 metrowa warstwe węgla z drzewa klonowego, przez kilka dni. Jack Daniels ( prawdziwe nazwisko : Jasper Newton) twórca trunku na początku był zwykłym bimbrowmikiem dopiero z czasem zdobył slawe i uznanie i po 1870 roku jego burbon został przekwalifikowany na Whiskey, a że był produkowany w stanie Tennessee powstała nowa nazwa WHISKEY TENNESSEE. Występuje w trzech podstawowych smakach Jack Daniel's nr. 7, Gentleman Jack Daniel's , oraz najdroższa Jack Daniel's Single Barrel. A że nikomu nigdy nie udało się ustalić kiedy dokładnie urodził się "Jack Daniel" a wiadomo tylko było że we wrześniu, w związku z czym nie konkretny dzień a cały, właśnie ten miesiąc ogłoszono miesiącem Jacka Danielsa. Napisałem to ja KoVboy największy fan tego trunku w Wieklopolsce.
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
ale ten trunek spamuje jak farba olejna. kupilem w czechach i jak 1 synek sie urodził. trzymałem chyba rok w barku, i jak sie mały urodził to koles mowi - Otwieraaaaaaaj i zapierdalaj po coca cole....i kurwa nie dalo sie tego pic nawet po pijoku
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
A teraz z innej beczki
Ostro wkurwia mnie ta rura za kołem w przednim zawiasie ,ten niepotrzebny pałąk bo zasłania dolne kształty błotnika i tak sobie myślę co ona tam robi , komu to było potrzebne jak projektował zawieszenie ? Chce to wywalić i rozwiązać trochę inaczej , co Wy na to ?

Ostro wkurwia mnie ta rura za kołem w przednim zawiasie ,ten niepotrzebny pałąk bo zasłania dolne kształty błotnika i tak sobie myślę co ona tam robi , komu to było potrzebne jak projektował zawieszenie ? Chce to wywalić i rozwiązać trochę inaczej , co Wy na to ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Omne Trinum Perfectum.
-
- Kontakt:
- custom
- Member
- Kontakt:
Słuszna uwaga sławek - jest to zaplanowane bo też mnie to drażni. Jest to następny słaby punkt tego zawieszenia , choćby dlatego że tam chrom nie wejdzie .slawek99 pisze:A nie mógbyś zabudować / zaślepić od góry tych górnych uchwytów amortyzatorów bo tez to według mnie nie ciekawie wygląda
Omne Trinum Perfectum.
-
- Krótki opis: *TRAJKERS*
- Kontakt:
custom pisze:A teraz z innej beczki![]()
I dlatego taki typ zawaska mi sie nie widzi najbardziej ta rura dobrze amortyzujace zawieszenie ale wyglad do kitu
Ps.Custom szykalem tego wszedzie niema tych odcinkow ale jeszcze zobacze.Plytke wysylam jutro
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
moim skromnym zdaniem ta rurka nieźle stabilizuje i usztywnia całe to ustrojstwo, zależy jak chcesz to przebudować? Jak wytniesz na bank zacznie trochę w zakrętach się rozjeżdżać, może czymś gustownym nad błotnikiem zepnij lagi.custom pisze:i tak sobie myślę co ona tam robi , komu to było potrzebne jak projektował zawieszenie ? Chce to wywalić i rozwiązać trochę inaczej , co Wy na to ?
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- custom
- Member
- Kontakt:
Ma
Znalazłem takie coś , wygląda już całkiem przyzwolicie.
Co racja to racja Devil . Jak robiłem to zawieszenie (wg zawieszenia kolegi) to byłem tym zachwycony a teraz na wymioyy mi się ciągnie .Devil pisze:I dlatego taki typ zawaska mi sie nie widzi najbardziej ta rura dobrze amortyzujace zawieszenie ale wyglad do kitu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Omne Trinum Perfectum.
-
- Kontakt:
To jest calkiem fajne i takie to juz bym zrobil ale ja mam jakie mam tez do modyfikacji w pozniejszym terminie bo teraz kasiorki niestety brakicustom pisze:MaCo racja to racja Devil . Jak robiłem to zawieszenie (wg zawieszenia kolegi) to byłem tym zachwycony a teraz na wymioyy mi się ciągnie .Devil pisze:I dlatego taki typ zawaska mi sie nie widzi najbardziej ta rura dobrze amortyzujace zawieszenie ale wyglad do kitu
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- custom
- Member
- Kontakt:
Na pewno usztywnia , ale jest jeszcze ośka no i rzeczywiście można spiąć w razie draki .junkers pisze:moim skromnym zdaniem ta rurka nieźle stabilizuje i usztywnia całe to ustrojstwo, zależy jak chcesz to przebudować? Jak wytniesz na bank zacznie trochę w zakrętach się rozjeżdżać, może czymś gustownym nad błotnikiem zepnij lagi.
Dobry pomysł Junkers
Omne Trinum Perfectum.
-
- Kontakt:
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
Zakładam że ośka przechodzi przez tulejkę zawiasu i nie jest łożyskowana, jak będzie rozpięte na pewno po jakimś czasie dostanie tam luzu i będą kłopoty, drugi argument to taki że ośka będzie bezustannie poddawana zginaniu w płaszczyźnie poziomej, a tego raczej unikamycustom pisze:Na pewno usztywnia , ale jest jeszcze ośka no i rzeczywiście można spiąć w razie draki .
Dobry pomysł Junkers
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- custom
- Member
- Kontakt:
- koVboy
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
- custom
- Member
- Kontakt:
- custom
- Member
- Kontakt:
300 , masz na myśli tulejki czy takie jak u Wiktora w galeriiSlizgowe...
http://customparts.pl/g/elementy-zawieszenia
Omne Trinum Perfectum.
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt: