Rob wiedziałem że jak wkleisz fotki z chromem to się forum rozjaśni
Nie mogę się napatrzeć na te dopracowane spawy przy błotniku , normalnie lepiej niż fabryka.
A jak oceniasz jakość chromów ? dobrze spolerowali ? Nie ma widocznych załamań światła na powierzchni ?
chrom jak chrom - w PL raczej dobrze go nie zrobią oceniam wykonanie na 6/10 mam rok gwarancji - na miedzi/niklu/chromie robione - jak sie w sezonie spierdoli oddaje do poprawki ......
taki urok chromow - jak masz fabrycznie nowy element idealnie pospawany bez ostrych kątów - zrobia dobrze - jak szlifujesz spawy w "ciasnych" łukach kładą lachę i nie poleruja niestety ......
robi sie ekrany dopasowane kształtem do elementu, oczywiście trochę większe, mają za zadanie odpychać od siebie a kierować w zakamary elementu cząstki chromu - sprawa czasochłonna i to olewają
junkers pisze:robi sie ekrany dopasowane kształtem do elementu, oczywiście trochę większe, mają za zadanie odpychać od siebie a kierować w zakamary elementu cząstki chromu - sprawa czasochłonna i to olewają
Te ekrany to inaczej elektrody ? dobrze kombinuję Junkers ?
custom nie inaczej ostatnio kolega mi to jasno wyłożył, mówił też że zabójcza jest "kwaśna" miedź bo przepuszcza korozje międzykrystaliczna na starych blachach przez to graty ponownie chromowane na klasykach szybciej rdzewieją
Rob ale powaznie.swiatełka z tyłu piekne ale nie widziałem takich z homologacją.jak widzisz je na pierwszym przeglądzie? druga sprawa.błotnik przedni piekny ale czemu taki głeboki.boisz sie wody i kału?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
jezeli bedzie na 1 przegladzie z trajką to nie przejdzie, jezeli bedzie na 1 przegladzie bez trajki to przejdzie. Jak to w Polsce Za co mu ostrzeżenie chcecie dać?
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Luksky pisze:jezeli bedzie na 1 przegladzie z trajką to nie przejdzie, jezeli bedzie na 1 przegladzie bez trajki to przejdzie. Jak to w Polsce Za co mu ostrzeżenie chcecie dać?
możne za to że mu się na mrozie nie chce składać maszyny
lampki ok, gdzie je znalazłeś, bo z alledrogo jestem na bierząco i nie widziałem takich jeszcze..... Co do chromu, to wszystko kwestia przygotowania. Ja jestem zadowolony z miejsca gdzie robie, ale cena zabija....
Rob_trike pisze:a gdzie chromy robisz? w jakiej miejscowosci ?
W pobliżu mnie, ale ceny potrafią dojść do 20zł (w zależności od stanu)
Przygotowaniem (co jest najważniejsze i najtrudniejsze) zajmuje się kolega,fanatyk motocyklista, więc wkłada w tą robotę również serce.... Efekt jest naprawdę zadowalający
mam dosc kurewskie serwa ki chuj cieknie pierdolone deawoo czy inne skosne huje - O J P musialem sie wyżalić bo mnie hy=uj strzela pierdolona elektryka i heble chyba odpuszcze ze dwa dni bo ile mozna sie brandzlowac ciagle z tym samym ojp