Hot Rod według Kowalla
Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
-
rożek
- Prospect

- Kontakt:
Re: Hot Rod według Kowalla
Zdążysz na Silverado?
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
- mazda
- Krótki opis: Szalony wizjoner artysta spawacz
- Kontakt:
Kawał zajebistej roboty, szacun Kowall
Dawca, tu mam pytanie - czemu jak najmłodszy ?
I kolejne co z przeglądam ? Dzisiaj to się przypieprzają do wszystkiego. Ził ni cholery nie przypomina Kia Sorento
W moim Terrano 1 czepiali się halogenów na dachu ( kazali mi zasłonić
), kangura ( oryginalny ), lampy roboczej na błotniku ( dla nich to szperacz ), kierownicy ( Fiat Monte Carlo ). Nawet o fotele się przyjebał bo powiedział że są z innego auta a dokładnie z Alfy... jasnowidz jebany. I jak są mocowane a czemu a na co a po co. Wszystkie pasy mi sprawdził czy ori czy szczepy z innego wozu. Najbardziej przyjebał się o ramę bo zobaczył że spawana - przerabiałem gniazda sprężyn od tylnego mostu oraz belkę poprzeczną nad mostem.
Wracając do Ziła to jeszcze jedno pytanie na ile osób jest przewidziany ?
Jaką giętarkę do rur polecasz, w normalnych $$$ tak by rury ładnie się gięły a nie łamały ? Mam do gięcia rury a w sumie rurki małej średnicy 10-35mm na użebrowanie karoserii i błotników.
W końcu usiadłem nad swoim 10 letnim projektem
Dawca, tu mam pytanie - czemu jak najmłodszy ?
I kolejne co z przeglądam ? Dzisiaj to się przypieprzają do wszystkiego. Ził ni cholery nie przypomina Kia Sorento
W moim Terrano 1 czepiali się halogenów na dachu ( kazali mi zasłonić
Wracając do Ziła to jeszcze jedno pytanie na ile osób jest przewidziany ?
Jaką giętarkę do rur polecasz, w normalnych $$$ tak by rury ładnie się gięły a nie łamały ? Mam do gięcia rury a w sumie rurki małej średnicy 10-35mm na użebrowanie karoserii i błotników.
W końcu usiadłem nad swoim 10 letnim projektem
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
- winda
- Secretary

- Kontakt:
Zmień diagnoste Mazda.
Mój pickup zarejestrowany na żółte tablice. Kowall pewnie tą samą drogą pójdzie.
Mój pickup zarejestrowany na żółte tablice. Kowall pewnie tą samą drogą pójdzie.
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Mazda , że zacytuję Nikosia - tyle pytań a tak mało odpowiedzi
- ale większość masz w temacie , trzeba tylko poczytać
, jak najmłodszy bo to do jazdy na co dzień , czyli w środku wygodnie a na zewnątrz staro , tego się w miarę trzymam choć i tak odstąpiłem od pierwszej koncepcji która miała być bez paki a ją zrobiłem ,chodzi o to żeby choć trochę był praktyczny i można było nim coś przewieźć , nawet wczoraj się w......m jak musiałem przywieść butlę do spawania w moim aucie i trzeba było wywalić wszystko z bagażnika i poskładać siedzenia (o uważaniu na plastyki nie wspomnę), z powodu praktyczności przesunąłem też tylną ściankę żeby można było choć jakieś torby wrzucić do środka za siedzeniami bo bez tego nawet zgrzewka piwa by nie wlazła
, co do przeglądu to tak jak winda pisze - zmień diagnostę - najlepiej na takiego co robi przeglądy tak jak na myjni --- bezdotykowo-- i będzie OK, a najlepiej jak zarejestrujesz na samochód zabytkowy z żółtymi tablicami i pan diagnosta będzie cię mógł pocałować w d..ę 
- bandit
- Kontakt:
W temacie diagnostow.
Jak odbudowalem Frontere i pojechalem na przeglad, diagnosta wchodzi do kanalu i slysze z spod auta: Pan tu zejdzie... ide zachodzac w glowe co tam znalazl... stoje i z nim w kanale i slysze: ja pierdole, jak to ladnie odmalowane i zero rdzy... szacun za robote!
I tak to powinno wygladac.
Jak odbudowalem Frontere i pojechalem na przeglad, diagnosta wchodzi do kanalu i slysze z spod auta: Pan tu zejdzie... ide zachodzac w glowe co tam znalazl... stoje i z nim w kanale i slysze: ja pierdole, jak to ladnie odmalowane i zero rdzy... szacun za robote!
I tak to powinno wygladac.