No niestety nie posiadam takiego moto jak koVboy, więc takie koleżanki się do mnie nie garną, azjatek też żadnych nie znam, ale ciekawe czy Luk-specjalista od azjatek zna jakąś osobiścieKarramba pisze:no kolejny z pomorskiego ... Witam gorąco , zapraszam do mnie na flaszkie (azjatka mile widziana)... a propo azjatek gdzie zdjęcie koleżanki , kochanki , córki lub żony ?? Zapodaj fotki trai i przodu jak zauważyłeś w moim poście budowy też z nierdzewki robie przud.
powiem takpawlikTrike pisze:No niestety nie posiadam takiego moto jak koVboy, więc takie koleżanki się do mnie nie garną, azjatek też żadnych nie znam, ale ciekawe czy Luk-specjalista od azjatek zna jakąś osobiścieKarramba pisze:no kolejny z pomorskiego ... Witam gorąco , zapraszam do mnie na flaszkie (azjatka mile widziana)... a propo azjatek gdzie zdjęcie koleżanki , kochanki , córki lub żony ?? Zapodaj fotki trai i przodu jak zauważyłeś w moim poście budowy też z nierdzewki robie przud.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość