Powitać wszystkich
- mechanior
- Member
- Kontakt:
Re: Powitać wszystkich
Pytaj o Kowala, tam go znają.
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Taki mały budynek , pytaj o Arnolda Hartmana
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Kontakt:
Siemanko ! Witaj !
Wiesz co, ja też mam Booma z 96 roku i przegląd zerowy robiłem bez zjeżdżania z lawety nawet, a o hamulec przedni nikt nie pytał.
Nie panikuj , tylko jedź zrób ten przykład jeśli jest konieczny ( moja stoi akurat od lipca bez przeglądu, bo brak czasu, a gaźniki czekają aż wyspawam nowe kolektory),a dopasowanie hamulca z jakiegoś motocykla nie jest specjalnie trudne. Ja też to przerobiłem , pogrzebie koło na szprychach jest na sprzedaż, a założyłem w jego miejsce tylne od BMW F800 i zacisk od Hondy CB i pasuje pięknie, tylko trochę było zabawy z wystruganiem z nierdzewki jarzma. Podstawowa sprawa, żeby felga miała możliwość przykręcenia tarczy. Ja poszerzyłem od razu przedni widelec, bo chciałem mieć szeroki laczek.
Kowal na pewno ci pomoże w temacie .
W sumie mógłbyś wrzucić fotkę koła/widelca ,to będzie bardziej wiadomo o czym się rozmawia.
Wiesz co, ja też mam Booma z 96 roku i przegląd zerowy robiłem bez zjeżdżania z lawety nawet, a o hamulec przedni nikt nie pytał.
Nie panikuj , tylko jedź zrób ten przykład jeśli jest konieczny ( moja stoi akurat od lipca bez przeglądu, bo brak czasu, a gaźniki czekają aż wyspawam nowe kolektory),a dopasowanie hamulca z jakiegoś motocykla nie jest specjalnie trudne. Ja też to przerobiłem , pogrzebie koło na szprychach jest na sprzedaż, a założyłem w jego miejsce tylne od BMW F800 i zacisk od Hondy CB i pasuje pięknie, tylko trochę było zabawy z wystruganiem z nierdzewki jarzma. Podstawowa sprawa, żeby felga miała możliwość przykręcenia tarczy. Ja poszerzyłem od razu przedni widelec, bo chciałem mieć szeroki laczek.
Kowal na pewno ci pomoże w temacie .
W sumie mógłbyś wrzucić fotkę koła/widelca ,to będzie bardziej wiadomo o czym się rozmawia.
Pleban
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Wszystko w rękach diagnosty W obydwu trajkach nie miałem przedniego hebla. Zajechałem kiedyś na przegląd i diagnosta mówi: ''proszę zahamować przednim hamulcem'' ... do tego miał obiekcie, że kierunkowskazy za szybko migały. Podbił przegląd, ale i tak zmieniłem stację na bardziej ''ludzką'
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Kontakt:
No Kowall wczoraj zjeździłem te Pisarzowice wzdłuż i wszerz i niestety ale nie natrafiłem na Ciebie. Proszę - podaj mi nr. posesji abym mógł trafić do Ciebie. pozdrawiam
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Nie mogłeś na mnie --natrafić -- bo wczoraj byłem 800 km. od ciebie w pracy i wracam tylko na Weekend , nie wiem skąd pomysł/informacja o tym że ja tam mieszkam bo ja tego nie pisałem , do Pisarzowic mam chyba ze 100km. ale że jazda trają sprawia mi radochę to trochę nawijam kilometrów i kiedyś tam byłem przejazdem pozwiedzać bo warto jeszcze zobaczyć ten kościółek zanim się rozleci , a że ty masz tam blisko to tylko zapytałem czy ta miejscowość nie jest ci obca i tyle , zle to po prostu pokojarzyłeś
-
- Kontakt:
No trudno - wiesz jak człowiek czegoś chce to tłumaczy sobie zawsze tak by mieć to w swoim zasięgu. Niestety gdybym chciał mimo wszystko się z Tobą spotkać to gdzie musiałbym dojechać
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Namiar masz na pw.
- BOOM
- Kontakt:
No nareszcie,już myślałem że się nie dogadacie
-
- Member
- Kontakt: