Żnin, maj 2024
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Żnin, maj 2024
W pięknej, wiosennej scenerii miałem ogromną przyjemność gościć Lotną Ekipę Klubu z Żonami i Małgorzatą . Bardzo dziękuję za niezwykłą niedzielę 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Re: Żnin, maj 2024
Fajny spontaniczny wyjazd który się bardzo szybko urodził,po drodze zabraliśmy Gosie ze sobą i odwiedziliśmy naszego brata -Darka- zajebisty wypad , ale jadąc tam cały czas żałowałem że nie jadę traja bo taki był plan ,ale prognoza pogody była nie ciekawa i jadąc spowrotem całkowicie się sprawdziła co widac na ostatnim zdjęciu,dzieki za spotkanie,Arku jeszcze raz najlepszego i przepraszamy za zamieszanie 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Nie chcecie zamieszac jeszcze 26 ? Jak by coś, to wieszkowall pisze: ↑20 maja 2024, 11:12 Fajny spontaniczny wyjazd który się bardzo szybko urodził,po drodze zabraliśmy Gosie ze sobą i odwiedziliśmy naszego brata -Darka- zajebisty wypad , ale jadąc tam cały czas żałowałem że nie jadę traja bo taki był plan ,ale prognoza pogody była nie ciekawa i jadąc spowrotem całkowicie się sprawdziła co widac na ostatnim zdjęciu,dzieki za spotkanie,Arku jeszcze raz najlepszego i przepraszamy za zamieszanie![]()

- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Bardzo żałuję , że mnie nie było , ale w ten dzień byłem niedysponowany .
Może wszystko pójdzie ku lepszemu , szczerze w to wierzę .
Dla Areczka jeszcze raz Najlepszego.
Może wszystko pójdzie ku lepszemu , szczerze w to wierzę .
Dla Areczka jeszcze raz Najlepszego.
Omne Trinum Perfectum.
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Raz jeszcze dzięki, Przyjacielu Custom