Tak trzymać

Nic złego, tak jak nic złego nie ma w disco polo, dożynkach i festynach parafialnych - bo raczej nikomu tym krzywdy nie robią (no może czasami uszy więdną i oczy łzawią) . Ale niestety minęły już czasy kiedy chopper wygladal jak te dwa na fotach, a nie jak ta YamahaWojcieszek pisze: ↑02 lip 2023, 13:35 (..) I nie bardzo rozumiem co złego jest w: " na full ubranych Czoperach" ?
Cóż... Nie wiem, z których bydgoskich klubów motcyklowych namówili Cię koledzy na zlot "Na soli" , a chętnie bym się dowiedział... Zasadniczym problemem naszych spotkań, jak zapewne zauważyłeś do tej pory są odległość i czas. Dlatego nie ma entuzjazmu po naszej stronie, kiedy piszesz o jakimś festynie w Łasinie. Nie umniejszając Łasinowi. Uwierz mi na słowo, nie ma, bo być nie może. Wyobrazasz sobie np Frankiego, który zapierdala 517 km, żeby popatrzyć na scenę w Łasinie i jedzie kolejne 517 km do domu ?Wojcieszek pisze: ↑02 lip 2023, 13:35 Nie zjawiłem się na zlocie w Łasinie bo koledzy z klubów bydgoskich namówili mnie na wspólny wyjazd na XVIII Zlot Motocyklowy na Soli w Inowrocławiu. Doskonała atmosfera stworzona przez organizatorów (Rider's Club). Obozowisko pięknie zabezpieczone a parada w sobotę ściągnęła morze motocykli. Właśnie powróciłem do domu. Trajek kilka spotkałem ale nie z tego bardzo zamkniętego (jak z wolna zauważam środowiska ...). Co z tego że chciałbym się integrować skoro każda propozycja spotkania jest odrzucana... I nie bardzo rozumiem co złego jest w: " na full ubranych Czoperach" ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość