rożek pisze: ↑29 kwie 2023, 18:51
Nigdzie pewnie nie pojadę, ale szykuję się powoli. Akumulator wymieniony, trajka ogarnięta i gotowa na wyjazd.
U mnie też.... Wyszło tankowanie ''chuj wie gdzie''. Syfiaste paliwo zajebało filterek, pompa paliwa też zaczęła umierać . Traja dostała nówkę pompę + oczywiście filterek , przy okazji nowe świeczki. Zasuwa, aż miło
Rozpoczecie sezonu motocyklowego w Wolsztynie zaliczone rodzinnie. Żona ViFeRka swoja , ja traja. Córki na zmiane z nami.
Perla zero smakuje tak samo jak inne zero.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
bandit pisze: ↑30 kwie 2023, 19:30
Rozpoczecie sezonu motocyklowego w Wolsztynie zaliczone rodzinnie. Żona ViFeRka swoja , ja traja. Córki na zmiane z nami.
Gregor, albo mam "deżawi" albo juz taka Twoja fote widzialem.
Dark dzieki za dobre slowo, wyjazd byl fantastyczny. W obecnej sytuacji mam full opcje. Dwa kola ViFeRka 800 moja lub Żony 750, trzy kola albo trajka albo uralec...hmmm czas na dnieprofiata ewidentnie!
Fajnie ten Wolsztyn na fotach wygląda. Muszę mieć na uwadzę to bym pyknął za rok na rozpoczęcie, bo w tym roku w Wolsztynie szykuje się ''50 rocznica I Międzynarodowego Zjazdu Harley-Davidson w Polsce'' i na to na pewno podjadę
Fajnie ten Wolsztyn na fotach wygląda. Muszę mieć na uwadzę to bym pyknął za rok na rozpoczęcie, bo w tym roku w Wolsztynie szykuje się ''50 rocznica I Międzynarodowego Zjazdu Harley-Davidson w Polsce'' i na to na pewno podjadę
Troszkę tych rocznic ci się nazbierało 120lat HD w Karpaczu
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić .
Wojcieszek pisze: ↑27 cze 2023, 20:53
A może spotkamy się w tym tygodniu na zlocie w Łasinie. Czy ktoś się wybiera ?
Hehe, ten odpust nazwać złotem to zbyt wiele. możliwe że zalecę na chwilkę
Od pewnego czasu zmieniły się imprezy motocyklowe. Jest ich bardzo dużo, jednak jakościowo to jest kurwa dramat. ''Janusze i grażynki'' na swoich full ubranych czoperach Pogadać nie ma z kim, popatrzeć też już raczej nie ma na co Mi się już osobiście tego wszystkiego odechciewa
W sobotę wybieram się kwestowanie na rzecz osoby niepełnosprawnej ,trochę głupio tak samemu ale też dowiedziałem się dwa dni temu i ciężko kogoś zorganizować na ostatnią chwilę.
GREGOR pisze: ↑29 cze 2023, 19:42
Czaras, a jak Wolsztyn? Bom widział że byłeś
Ostatni raz czułem się tak podjarany 5 lat wstecz na Super Rally Zupełnie ''inny świat'' byłem tam i myśl ''to jest kurwa to'' i jest ten bodziec do działania Czas ucieka, jebać zdrowy rozsądek, bo jak nie teraz to kiedy...