Cóż, Dark jak się przyglądniesz dokładniej to zobaczysz taką samą kiere na przykład...dark pisze:Taką miedź pochromowałBaran pisze:O qrwa, faktyczniefranky pisze:A to Wojtek siedzi na Traji Barana, czy se kopie robi?![]()
![]()
![]()
Ale, że jak???![]()
![]()
![]()
![]()

Cóż, Dark jak się przyglądniesz dokładniej to zobaczysz taką samą kiere na przykład...dark pisze:Taką miedź pochromowałBaran pisze:O qrwa, faktyczniefranky pisze:A to Wojtek siedzi na Traji Barana, czy se kopie robi?![]()
![]()
![]()
Ale, że jak???![]()
![]()
![]()
![]()
No Ludwik jak się już weźmie...yunkers pisze:Ludwik dobrze Ci z robotą idzie
Toć widać, że Gofera robota, dla przykładu pług w Rożkowej beemceBaran pisze:Cóż, Dark jak się przyglądniesz dokładniej to zobaczysz taką samą kiere na przykład...dark pisze:Taką miedź pochromowałBaran pisze:O qrwa, faktyczniefranky pisze:A to Wojtek siedzi na Traji Barana, czy se kopie robi?![]()
![]()
![]()
Ale, że jak???![]()
![]()
![]()
![]()
Może i racja Adaś... Nie tematadaśko pisze: Toć widać, że Gofera robota, dla przykładu pług w Rożkowej beemce
Abstrahując to chyba wymyśliłem slogan ''i tak wszyscy skończymy u gofera''Baran pisze:Może i racja Adaś... Nie tematadaśko pisze: Toć widać, że Gofera robota, dla przykładu pług w Rożkowej beemce
kwestia czasuRob_trike pisze:cóż - niekoniecznie
Rob_trike pisze:o czas tu nie chodzi - ja np nie mam takiego talentu i czasu jak Gofer - ale mam satysfakcję własnoręcznie wykonanej roboty
Kropka.kowall pisze:Ja tam panu z pomorza i połowa z nas nie mogę nawet podskoczyć , ale nie o to w tym wszystkim chodzi , każdy buduje po swojemu na ile umie i na ile go stać , jak masz kase to idziesz kupujesz albo zamawiasz i finito a wszystkim pytającym mówisz i tak że sam zrobiłeś, ale najlepsza w tym wszystkim jak napisał Rob jest satysfakcja z własnej roboty , może ona nie będzie taka zajebista , może będzie inna od reszty , ale to jest właśnie ta , ta twoja
A ja tak myślę, że mógłbyś z Panem z Pomorza do konkursu stanąćkowall pisze:Ja tam panu z pomorza i połowa z nas nie mogę nawet podskoczyć , ale nie o to w tym wszystkim chodzi , każdy buduje po swojemu na ile umie i na ile go stać , jak masz kase to idziesz kupujesz albo zamawiasz i finito a wszystkim pytającym mówisz i tak że sam zrobiłeś, ale najlepsza w tym wszystkim jak napisał Rob jest satysfakcja z własnej roboty , może ona nie będzie taka zajebista , może będzie inna od reszty , ale to jest właśnie ta , ta twoja
Ta a , chyba w piciu wódkipawlikTrike pisze:A ja tak myślę, że mógłbyś z Panem z Pomorza do konkursu stanąćkowall pisze:Ja tam panu z pomorza i połowa z nas nie mogę nawet podskoczyć , ale nie o to w tym wszystkim chodzi , każdy buduje po swojemu na ile umie i na ile go stać , jak masz kase to idziesz kupujesz albo zamawiasz i finito a wszystkim pytającym mówisz i tak że sam zrobiłeś, ale najlepsza w tym wszystkim jak napisał Rob jest satysfakcja z własnej roboty , może ona nie będzie taka zajebista , może będzie inna od reszty , ale to jest właśnie ta , ta twoja
... i już Cie lubiękowall pisze:Ta a , chyba w piciu wódkipawlikTrike pisze:A ja tak myślę, że mógłbyś z Panem z Pomorza do konkursu stanąćkowall pisze:Ja tam panu z pomorza i połowa z nas nie mogę nawet podskoczyć , ale nie o to w tym wszystkim chodzi , każdy buduje po swojemu na ile umie i na ile go stać , jak masz kase to idziesz kupujesz albo zamawiasz i finito a wszystkim pytającym mówisz i tak że sam zrobiłeś, ale najlepsza w tym wszystkim jak napisał Rob jest satysfakcja z własnej roboty , może ona nie będzie taka zajebista , może będzie inna od reszty , ale to jest właśnie ta , ta twoja
![]()
Co ja robię w tak zacnym gronie ???yunkers pisze: Mamy i znamy zdolnych i kreatywnych ludzi, jak Custom, Pawlik, Kowall, Adaś, technicznie w mojej ocenie wymiata Ludwik, Lipa.
To jak kupiszkoło od Giler to wpadniesz do innej grupypawlikTrike pisze:Co ja robię w tak zacnym gronie ???yunkers pisze: Mamy i znamy zdolnych i kreatywnych ludzi, jak Custom, Pawlik, Kowall, Adaś, technicznie w mojej ocenie wymiata Ludwik, Lipa.przecież ja nawet spawać dobrze nie umiem
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości