zlot.jpg
Pamiętacie ? 
Raczej standard, ale na polu namiotowym można chlać siwuchęwinda pisze: ↑14 cze 2021, 21:21 Taki wpis jest na stronie Silverado. Osobiście rozumiem motywację właściciela i popieram.
Nasze miasto rządzi się swoimi prawami, które uczestnicy zlotu są zobowiązani przestrzegać! ZAKAZUJE SIĘ wnoszenia na teren głównej ulicy i restauracji żywności oraz napojów alkoholowych, w innym przypadku będzie opłata korkowa. W naszych restauracjach zimnego trunku nie zabraknie a nasze kucharki przygotują dla was wyśmienite, świeże posiłki!
Nie, nie będzie potrzeby się przebierać, nie będzie też innych "udziwnień". W Silverado bywają grupy różnych ludzi. Jak wszędzie, zresztą. Właściciele, jak wiecie, starają się, żeby nikomu nie brakowało ani napitku, ani michy. Jest oczywistym, że chcieliby, żeby im sie interes kręcił. Ostatnio słuchałem z ciekawością, jak bardzo zmienili się w takich relacjach właściciele aut amerykańskich. Osobiście uważam, że warto uszanować taką prośbę właścicieli
uwierz mi, że jeszcze dwa lata temu wspomniane amerykańskie auta przechodziły nasze pojęcie o "oszczędności"
Czaruś, Ty prawdziwy motocyklista, pogromca lisich kit i dorobkiewiczów chcesz spać w łóżku, na zlocie?Czarek-trike pisze: ↑14 cze 2021, 21:47Raczej standard, ale na polu namiotowym można chlać siwuchęwinda pisze: ↑14 cze 2021, 21:21 Taki wpis jest na stronie Silverado. Osobiście rozumiem motywację właściciela i popieram.
Nasze miasto rządzi się swoimi prawami, które uczestnicy zlotu są zobowiązani przestrzegać! ZAKAZUJE SIĘ wnoszenia na teren głównej ulicy i restauracji żywności oraz napojów alkoholowych, w innym przypadku będzie opłata korkowa. W naszych restauracjach zimnego trunku nie zabraknie a nasze kucharki przygotują dla was wyśmienite, świeże posiłki!Szkoda tylko, że jakiekolwiek miejsce do kimania z łóżkiem trzeba było zaklepać 3 miechy wstecz ( takie info dziś mi przekazał właściciel) , także trochę mi się plany pozmieniały
![]()
Rożek ja Cię proszę, to w końcu forma reklamy.
jeszcze się nie dorobiłem przyczepy kempingowej do trajki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość