Siema, grunt,że masz papier (oby jakiś dobry) jak jesteś na etapie budowy...dobra rada...wyjebaj ten silnik ogórasa, bo poza fajnym dźwiekiem nie ma w tym żadnych pozytywow...Przy okazji wrzuć foty tej trajenki.Nikodem40 pisze: ↑06 wrz 2020, 15:59 Witam! Poszukuję majstra który dokończy dla mnie budowę trajki. Najlepiej żeby był gdzieś z moich okolic. Mieszkam w łódzkim,pomiędzy Łodzią a Częstochową.Trajka zaczęta 10 lat temu na bazie ogórka VW. 2.0l..Rama i siedzenia są powyginane i pochewtowane. Papier też już jest.![]()
. Mam już traje, ale kupną. Żonka się zaraziła trajami ode mnie i tą jej muszę zostawić.
![]()
. Dawajcie znać, bo do wiosny już niedaleko
![]()
Znaczy się do stycznia już swoją skończyszcustom pisze: ↑08 wrz 2020, 20:51 Witaj. Jeżeli pisałeś maila na custom@trajkersi.pl to nie działa od dłuższego czasu.
Co do dokończenia trajki to pojawiła się szansa na wolne moce przerobowe zimą od stycznia .
Dzwoń pod 782 555 775 , pogadamy zobaczymy.
Dzięki że się odezwałeś. Zapisałem Twój tel. Zamawiam kolejkę w twoim warsztacie w takim razie na styczeń. Musimy się spotkać niebawem. Ja jestem z pow. Pajęczno to niedaleko.custom pisze: ↑08 wrz 2020, 20:51 Witaj. Jeżeli pisałeś maila na custom@trajkersi.pl to nie działa od dłuższego czasu.
Co do dokończenia trajki to pojawiła się szansa na wolne moce przerobowe zimą od stycznia .
Dzwoń pod 782 555 775 , pogadamy zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości