PrzyjeżdżajBOOM pisze:Ale kusicieBaran pisze:I ja! I ja! Ja tez jadę się napić....autem...Lipa pisze:... ja przyjadę samochodem... I szczerze mówiąc mam to w dupie![]()
![]()
Napić się jadę... z kumplami.

PrzyjeżdżajBOOM pisze:Ale kusicieBaran pisze:I ja! I ja! Ja tez jadę się napić....autem...Lipa pisze:... ja przyjadę samochodem... I szczerze mówiąc mam to w dupie![]()
![]()
![]()
nie, bo znowu ktoś się będzie tutaj cipiłBaran pisze:(..)
Traja będzie tylko Czarek
O chuju złotyBaran pisze:PrzyjeżdżajBOOM pisze:Ale kusicieBaran pisze:I ja! I ja! Ja tez jadę się napić....autem...Lipa pisze:... ja przyjadę samochodem... I szczerze mówiąc mam to w dupie![]()
![]()
Traja będzie tylko Czarek
Z lawetą?dark pisze:No to zadaje pytanie jak co roku , kto jedzie przez Kalisz i o której ...
Kiepskokowall pisze:Ja jestem jeszcze w niemcowni.
Kiepska to jest pogoda dzisiaj u nasBaran pisze:Kiepskokowall pisze:Ja jestem jeszcze w niemcowni.
Otwieranie bramy - bezcennekowall pisze:Byłem , zdążyłem i wróciłem/liśmy ,jak zawsze warto było![]()
![]()
Prospectów brakujecustom pisze:Ale o so chodzi ? Coś mnie ominęło ?
łoooo qrłayunkers pisze:Ciekawe czy profil waszych obaw jest zbieżny.
krobia pisze:łoooo qrłayunkers pisze:Ciekawe czy profil waszych obaw jest zbieżny.....prędzej zrozumiałem Dude jak mówił po angielsku
''nie w jednostce sila, a w jedności'' mawiał pan z ''rdzennie polskiego klubu mc'' , co dali ''pokaz'' 16 lat temu na zlocie w Polanowieadaśko pisze:Prospectów brakujecustom pisze:Ale o so chodzi ? Coś mnie ominęło ?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość