To już dawno się stało, a Polacy opanowali to do perfekcji. Ale żeby nue pooadać w skrajności to powiem wam, że jak kupowałem silnik do fenixa to ku mojemu zaskoczeniu sprzedajacy miał już napisaną gwarancję.custom pisze:Bo przyszły takie czasy że jeden drugiego patrzy wypierdolić .
No tak , ale znowu tak z drugiej strony z tego co pamiętam (chyba to u ciebie było) to jak kupowałeś busa to nie miałeś oleju z tyłu w moście i przez to był szczelnyyunkers pisze:To już dawno się stało, a Polacy opanowali to do perfekcji. Ale żeby nue pooadać w skrajności to powiem wam, że jak kupowałem silnik do fenixa to ku mojemu zaskoczeniu sprzedajacy miał już napisaną gwarancję.custom pisze:Bo przyszły takie czasy że jeden drugiego patrzy wypierdolić .
Zgadza się, simeringi wytarte to spuścili tyle żeby sie nie wylewało, jebał ich pies, porobione co trzeba i teraz jest w pytke.kowall pisze:No tak , ale znowu tak z drugiej strony z tego co pamiętam (chyba to u ciebie było) to jak kupowałeś busa to nie miałeś oleju z tyłu w moście i przez to był szczelnyyunkers pisze:To już dawno się stało, a Polacy opanowali to do perfekcji. Ale żeby nue pooadać w skrajności to powiem wam, że jak kupowałem silnik do fenixa to ku mojemu zaskoczeniu sprzedajacy miał już napisaną gwarancję.custom pisze:Bo przyszły takie czasy że jeden drugiego patrzy wypierdolić .![]()
Wygląda jakby jeden wtrysk dawał inną dawkę, bądź leje zamiast zozpylać,andrzejqs pisze:Wtrysk spi
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość