Ciekawe ogłoszenia.
-
- Kontakt:
Re: Ciekawe ogłoszenia.
w tym poscie o marudzeniu to kolega mnie troche oczernia bo nie bylo tak mialo najpierw byc zakupione co innego co uzgodnilismy zajakis czas dostalem wiadomosc ze jednak nie bo juz niem ale jest drozsza oferta to tak troche dziwna sytuacja wiec nic PEWNEGO na STO PROCENT bo tak mozna zmieniac oferte mimo to POZDRAWIAM
- Yesvs666
- Kontakt:
Nie oczerniam Cię chłopie, po prostu jak jest okazja, to trzeba szybko reagować, mój biznes polegał na tym, żeby kolejny sprzęt jeździł po Polsce, kupa roboty dla mnie za frajer przy tym była, wszystko z chęci zrobienia władzy na przekórKufex735 pisze:w tym poscie o marudzeniu to kolega mnie troche oczernia bo nie bylo tak mialo najpierw byc zakupione co innego co uzgodnilismy zajakis czas dostalem wiadomosc ze jednak nie bo juz niem ale jest drozsza oferta to tak troche dziwna sytuacja wiec nic PEWNEGO na STO PROCENT bo tak mozna zmieniac oferte mimo to POZDRAWIAM

-
- Kontakt:
dobra spoko niema tematu ale ja tez prowadze taka dzialalnosc ze calymi dniami jestem po za domem wracam codziennie kolo 22 i niemam jak odrazu ogarniac tematu najchentniej to bym przytulil gotowe Polskie Pozdrawiam
- Yesvs666
- Kontakt:
...i następna trajka do odbudowy w PL z dobrym kwitem
https://www.ebay.co.uk/itm/road-legal-t ... 4117554855
Podpytałem gościa, za to, co potrzeba chce 750F
...i nawet zdjęcie dowodu wysłał- papiery ma tip/top, prawie wszędzie pusto
Jak wspominałem wcześniej, nie ogarnę tym razem importu, ale służę radą jak to dopiąć, jak ktoś znajdzie kogoś w UK, żeby ją kupił.
Dowiedzieć się tylko, czy w okresie przejściowym wyjścia UK z UE jeszcze da się rejestrować, bo później pewnie będzie już dooopa...
https://www.ebay.co.uk/itm/road-legal-t ... 4117554855
Podpytałem gościa, za to, co potrzeba chce 750F
...i nawet zdjęcie dowodu wysłał- papiery ma tip/top, prawie wszędzie pusto

Jak wspominałem wcześniej, nie ogarnę tym razem importu, ale służę radą jak to dopiąć, jak ktoś znajdzie kogoś w UK, żeby ją kupił.
Dowiedzieć się tylko, czy w okresie przejściowym wyjścia UK z UE jeszcze da się rejestrować, bo później pewnie będzie już dooopa...
-
- Kontakt:
nieznam tam nikogo i na tych kwitach tez sie nie dziame wogule niemieckie to bym jeszcze ogarnol Pozdrawiam
- Yesvs666
- Kontakt:
Ta trajka jest zarejestrowana w UK, ma dowód na Q- czyli była budowana, nie fabryczna i przeszła SVA- proces pierwszej rejestracji z badaniami- na nasze tłumacząc => że można ją legalnie i bez problemu ściągnąć do PL i zarejestrować, przystosowując uprzednio do ruchu prawostronnego (reflektor przedni+ zmiana strony zabudowy światła przeciwmgielnego- to podstawa), luki w dowodzie (pola nieuzupełnione) wypełnia diagnosta podczas pierwszego przeglądu, dokonując oględzin i pomiarów- w gwoli wyjaśnienia jak to działa.
- tim
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to jest lipa bo to reliant a nie trajka oto juz goscia pytalem
- Yesvs666
- Kontakt:
... rejestracja w pl zrobiona, więc z jednej strony wszystko ok, z drugiej na relianta złom z kwitem bez q to groszowa sprawa, bo tam z tym przypał jest... Jak wspomniałem kiedyś, przypał tam nie oznacza przypału tutaj. To taka podobna sytuacja jak u nas, jak ktoś sobie zrobi traje V8 na bazie junaka B20...Kufex735 pisze:to jest lipa bo to reliant a nie trajka oto juz goscia pytalem

- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Jakie DMC?
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
850 poj. Ok. 800 kg. Za 7 tyś. Lekka przesadayunkers pisze:Jakie DMC?
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
Typowe podejście polaka Cebulaka, jak za drogo to nie kupuj. Niedługo to nie będzie żadnej możliwości.franky pisze:850 poj. Ok. 800 kg. Za 7 tyś. Lekka przesadayunkers pisze:Jakie DMC?
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- franky
- Member
- Kontakt:
Te cebulak, to kupuj, jak Ci pasuje!adaśko pisze:Typowe podejście polaka Cebulaka, jak za drogo to nie kupuj. Niedługo to nie będzie żadnej możliwości.franky pisze:850 poj. Ok. 800 kg. Za 7 tyś. Lekka przesadayunkers pisze:Jakie DMC?
- tim
- Kontakt:
A tutaj jeszcze na starych blachach i cena 850£ http://bay2car.com/Reliant-850-trike-pr ... /car137711
-
- Kontakt:
z relianta to nie przejdzie umnie bo zaraz pani w WK sie prztjebie niemowiac o diagnoscie

- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
I mnie 4 trajki więc nie ma takiej potrzebyfranky pisze:Te cebulak, to kupuj, jak Ci pasuje!adaśko pisze:Typowe podejście polaka Cebulaka, jak za drogo to nie kupuj. Niedługo to nie będzie żadnej możliwości.franky pisze:850 poj. Ok. 800 kg. Za 7 tyś. Lekka przesadayunkers pisze:Jakie DMC?
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- franky
- Member
- Kontakt:
Te cebulak, to kupuj, jak Ci pasuje![/quote]
I mnie 4 trajki więc nie ma takiej potrzeby[/quote]
To po chuja komentujesz?
I mnie 4 trajki więc nie ma takiej potrzeby[/quote]
To po chuja komentujesz?
- BOOM
- Kontakt:
Franki ,ostro idziesz 

- bandit
- Kontakt:
Ocho, jest akcja. Idę po popcorn i piwo. Czekam na dalszy rozwój akcji.
- Yesvs666
- Kontakt:
Jak ma być grubo, to też się wywnętrznię... A chuj w dupę z tym reliantem!
Wrzuciłem ogłoszenia trajek po ludzku zarejestrowanych, które mają kwit jak złoto, od pierwszej kwita nie widziałem, ale starczy maila wysłać i za chwilkę można wiedzieć wszystko, ta 2 -100% pewniak do zarejestrowania w PL, bez DMC, liczby siedzeń i innego pierdolenia, pojemność 1.5 litra, jak ktoś zbuduje na jakimś civiku czy coś, to nawet tego nie trzeba ruszać, albo wsadzić większy piec i zmienić pojemność- temat do przejścia.
Jak wyżej, nie ma dmc, nie ma miejsc- se można 7 osobową zrobić 3,5 tony i będzie grać- jak ktoś chce bazę do budowy za znośny pinionc to piany nie bić, tylko dopinać temat. Od ostatniego razu, gdzie było coś tam do kupienia za normalny grosz minął rok chyba, albo i lepiej- więc nie jest to bułka w sklepie- że jak się chce, to się kupi, no chyba, że ktoś chce się szarpnąć bardziej z portfela...
Od pierdolenia na forum te trajki nie stanieją, jak chce się naprawdę coś kupić, to zawsze się znajdzie ktoś, kto pomoże, ja tym razem uczciwie uprzedziłem, że nie dam rady, ale merytorycznie pomogę. Jak ktoś liczy że za ten pinionc, lub mniej kupi to samo w PL- to... ech, szkoda gadać...
Nie wiem, może dlatego, że ja jestem z tych, co wolą działać, niż pierdolić, mam takie podejście a nie inne- jak mam potrzebę i jest okazja to biorę, i jakby nie to, że garaż na biednie 3/4 roku mam zapiepszony robotą, to już by ta 2 była u mnie, ale po co mi to, jak nic z tym nie zrobię przez rok, albo i lepiej... Wrzuciłem tutaj- bo widziałem,że jest potrzeba...
Kuflex735- zamiast marzyć, uderzaj po chłopakach, co siedzą za granicą, niech Ci dponą temat, ciepło się robi, przy dobrych wiatrach za miesiąc będziesz jeździł z blachą na dupie, bo chyba nie robiłeś trajki, żeby na dożynkach grube baby wozić za co łaska...?
Wrzuciłem ogłoszenia trajek po ludzku zarejestrowanych, które mają kwit jak złoto, od pierwszej kwita nie widziałem, ale starczy maila wysłać i za chwilkę można wiedzieć wszystko, ta 2 -100% pewniak do zarejestrowania w PL, bez DMC, liczby siedzeń i innego pierdolenia, pojemność 1.5 litra, jak ktoś zbuduje na jakimś civiku czy coś, to nawet tego nie trzeba ruszać, albo wsadzić większy piec i zmienić pojemność- temat do przejścia.
Jak wyżej, nie ma dmc, nie ma miejsc- se można 7 osobową zrobić 3,5 tony i będzie grać- jak ktoś chce bazę do budowy za znośny pinionc to piany nie bić, tylko dopinać temat. Od ostatniego razu, gdzie było coś tam do kupienia za normalny grosz minął rok chyba, albo i lepiej- więc nie jest to bułka w sklepie- że jak się chce, to się kupi, no chyba, że ktoś chce się szarpnąć bardziej z portfela...
Od pierdolenia na forum te trajki nie stanieją, jak chce się naprawdę coś kupić, to zawsze się znajdzie ktoś, kto pomoże, ja tym razem uczciwie uprzedziłem, że nie dam rady, ale merytorycznie pomogę. Jak ktoś liczy że za ten pinionc, lub mniej kupi to samo w PL- to... ech, szkoda gadać...
Nie wiem, może dlatego, że ja jestem z tych, co wolą działać, niż pierdolić, mam takie podejście a nie inne- jak mam potrzebę i jest okazja to biorę, i jakby nie to, że garaż na biednie 3/4 roku mam zapiepszony robotą, to już by ta 2 była u mnie, ale po co mi to, jak nic z tym nie zrobię przez rok, albo i lepiej... Wrzuciłem tutaj- bo widziałem,że jest potrzeba...
Kuflex735- zamiast marzyć, uderzaj po chłopakach, co siedzą za granicą, niech Ci dponą temat, ciepło się robi, przy dobrych wiatrach za miesiąc będziesz jeździł z blachą na dupie, bo chyba nie robiłeś trajki, żeby na dożynkach grube baby wozić za co łaska...?
- bandit
- Kontakt:
Psssst. Piwo otwarte. Czekam na rozwój akcji.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Masz rację Irek, a jak ktoś tego nie docenia to znaczy że nie ma potrzebyYesvs666 pisze:Jak ma być grubo, to też się wywnętrznię... A chuj w dupę z tym reliantem!

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- franky
- Member
- Kontakt:
I po akcji. Dzwoniłem do Yesvs666, ale ma w cholere roboty, więc temat odpuściłem, bo z niedowładami w Anglii tego nie ogarnę. Moja opinia dotyczyła ogłoszenia, które wkleił Tim. Za zwietrzałe piwo i niesmaczny popcorn, przepraszam 

-
- Kontakt:
Powiem tak za malo mjej szkoly
zeby to ogarnac niemam nikoga tam konkretnego zeby to ogarnol a raz juz utopilem zaliczke u jakiegos Przekreta ze WSCHOWY co wystawial rzeczy na allegro przewalil kilka osob i co z tego ze go Skazali jak kasa nie do odzyskania to teraz dmucham na zimne
i dlatego szykam cos na miejscu jade widze ci jest i tyle

- Yesvs666
- Kontakt:
No to teraz będzie ciężko jeździć i oglądać, wszyscy zajęci wykupowaniem srajtaśmy i ryżu z marketówKufex735 pisze:Powiem tak za malo mjej szkoly![]()
![]()
![]()
zeby to ogarnac niemam nikoga tam konkretnego zeby to ogarnol a raz juz utopilem zaliczke u jakiegos Przekreta ze WSCHOWY co wystawial rzeczy na allegro przewalil kilka osob i co z tego ze go Skazali jak kasa nie do odzyskania to teraz dmucham na zimne
![]()
i dlatego szykam cos na miejscu jade widze ci jest i tyle

Trochę wysiłku i obietnica flakonu z Jackiem Danielsem i znajdziesz kogoś do ogarnięcia tematu. Skoro ja byłem w stanie ogarnąć temat zdalnie z PL, dla kogoś tam, w UK to pikuś. Jedyne co musi zrobić to kupić, przerejestrować na siebie- teraz załatwiają online, kiedyś pocztą, więc nawet dupy z domu ruszać nie trzeba (a jak się dobrze dogada to i tego nie trzeba) i importować tutaj. Największe ceregiele są w PL, tam wszystko idzie ogarnąć momentalnie.