majówka 2020 GRODNO
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
majówka 2020 GRODNO
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- sekuwawa
- Kontakt:
Re: majówka 2020 GRODNO
Wstępnie się piszę, ale mogę mieć jakieś rodzinne zobowiązania. Ogólnie chcę jechać na tydzień do Białorusi ale dopiero w czerwcu.
-
- Kontakt:
Seku, a jak tam z wizą ? Trza/nie trza.. ogolnie coś tam koresponduje z naszyf forumowym? Znajomkiem Panorama (jest teraz w europejskim klubie MC) i dal mi namiar do kogos tam...sekuwawa pisze:Wstępnie się piszę, ale mogę mieć jakieś rodzinne zobowiązania. Ogólnie chcę jechać na tydzień do Białorusi ale dopiero w czerwcu.
Generalnie miałem (sporo wczesniej) plany, żeby wskoczyc w auto ( stare przyzwyczajenie klubowe ) i pyknąć tam na majówkę a tu taki fajny zbieg okolicznosci..
Ewentualnie jak to nie wypali (tfu tfu) to... wskoczę na chamerykański zaprzeg i polece na ''seson open'' ciut za niemiecką granice do Europejskiego klubu 1% ...ale tego Grodna pragnę jak kiedyś takiej jednej
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- krobia
- Kontakt:
Jak już tam będziesz u tych w Grodnie lub 1%owych to zakup jakąś okolicznościowa naszywkę. Szarpnij dwie....ta druga dla mnieCzarek-trike pisze:Seku, a jak tam z wizą ? Trza/nie trza.. ogolnie coś tam koresponduje z naszyf forumowym? Znajomkiem Panorama (jest teraz w europejskim klubie MC) i dal mi namiar do kogos tam...sekuwawa pisze:Wstępnie się piszę, ale mogę mieć jakieś rodzinne zobowiązania. Ogólnie chcę jechać na tydzień do Białorusi ale dopiero w czerwcu.
Generalnie miałem (sporo wczesniej) plany, żeby wskoczyc w auto ( stare przyzwyczajenie klubowe ) i pyknąć tam na majówkę a tu taki fajny zbieg okolicznosci..
Ewentualnie jak to nie wypali (tfu tfu) to... wskoczę na chamerykański zaprzeg i polece na ''seson open'' ciut za niemiecką granice do Europejskiego klubu 1% ...ale tego Grodna pragnę jak kiedyś takiej jednej
-
- Kontakt:
Ja tylko znaczki zlotowe m.in. z odpustów zbieram . Jak dobrze pójdzie to w weekend na jakąś chujozę pojadę tam właśnie mają być ''znaczki zlotowe''..i chuj,ze to nie zlotkrobia pisze:Jak już tam będziesz u tych w Grodnie lub 1%owych to zakup jakąś okolicznościowa naszywkę. Szarpnij dwie....ta druga dla mnieCzarek-trike pisze:Seku, a jak tam z wizą ? Trza/nie trza.. ogolnie coś tam koresponduje z naszyf forumowym? Znajomkiem Panorama (jest teraz w europejskim klubie MC) i dal mi namiar do kogos tam...sekuwawa pisze:Wstępnie się piszę, ale mogę mieć jakieś rodzinne zobowiązania. Ogólnie chcę jechać na tydzień do Białorusi ale dopiero w czerwcu.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- krobia
- Kontakt:
Znaczki nie , tylko naszywki wchodzą w greCzarek-trike pisze:Ja tylko znaczki zlotowe m.in. z odpustów zbieram . Jak dobrze pójdzie to w weekend na jakąś chujozę pojadę tam właśnie mają być ''znaczki zlotowe''..i chuj,ze to nie zlotkrobia pisze:Jak już tam będziesz u tych w Grodnie lub 1%owych to zakup jakąś okolicznościowa naszywkę. Szarpnij dwie....ta druga dla mnieCzarek-trike pisze:Seku, a jak tam z wizą ? Trza/nie trza.. ogolnie coś tam koresponduje z naszyf forumowym? Znajomkiem Panorama (jest teraz w europejskim klubie MC) i dal mi namiar do kogos tam...sekuwawa pisze:Wstępnie się piszę, ale mogę mieć jakieś rodzinne zobowiązania. Ogólnie chcę jechać na tydzień do Białorusi ale dopiero w czerwcu.
-
- Kontakt:
Za ''blachy zlotowe'' winkszy szacunkrobia pisze:(..)
Znaczki nie , tylko naszywki wchodzą w gre
BTW naszywki...napierdol sobie na kute sryljon naszywek kupionych w internetach + różne marki motocykli (koniecznie takie jakimi nie smigasz) +1000 do szacunku prawdziwych motocyklistów
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle