20200111_225423.jpg
20200111_225346.jpg
20200111_195724.jpg
Ktoś ma może wlew baku pasujący pod korek Dniepra i innych podobnych?Byłeś dla mnie ostatnio grzeczny to pozwolę Ci nawet manetą pokrecić.winda pisze:Dasz posiedzieć?
sekuwawa pisze:Byłeś dla mnie ostatnio grzeczny to pozwolę Ci nawet manetą pokrecić.winda pisze:Dasz posiedzieć?
No Lipa, też nie wiem cz chcę przy tym byćLipa pisze:sekuwawa pisze:Byłeś dla mnie ostatnio grzeczny to pozwolę Ci nawet manetą pokrecić.winda pisze:Dasz posiedzieć?![]()
![]()
![]()
![]()
o chuju złoty co tu się dzieje
![]()
Pytanie się nasuwa - erotoman czy erotoman gawędziarz?Rob_trike pisze:Czarek to znany erotoman![]()
![]()
erotoman fotograf może???rożek pisze:Pytanie się nasuwa - erotoman czy erotoman gawędziarz?Rob_trike pisze:Czarek to znany erotoman![]()
![]()
Może erotomat teoretykBaran pisze:erotoman fotograf może???rożek pisze:Pytanie się nasuwa - erotoman czy erotoman gawędziarz?Rob_trike pisze:Czarek to znany erotoman![]()
![]()
![]()
Zdecydowanie...jedna z tych opcji, mam na to naście świadkowychrożek pisze:Pytanie się nasuwa - erotoman czy erotoman gawędziarz?Rob_trike pisze:Czarek to znany erotoman![]()
![]()
Jehowych?Czarek-trike pisze:Zdecydowanie...jedna z tych opcji, mam na to naście świadkowychrożek pisze:Pytanie się nasuwa - erotoman czy erotoman gawędziarz?Rob_trike pisze:Czarek to znany erotoman![]()
![]()
Butle wpadły mi kiedyś na jakimś szpitalu po jakimś sprężonym gazie, a u mnie bedą robić za zbiorniczek wyrównawczy. Na oko te butle mają 30cm wysokości i jakieś 5cm srednicy.Lipa pisze:Sekund co to za butle przy chłodnicy? Jakie wymiary?
uuuuu Panie masz jeszcze jedną ??? potrzebuje do pneumatyki - MIEJ PLISSSSsekuwawa pisze:Butle wpadły mi kiedyś na jakimś szpitalu po jakimś sprężonym gazie, a u mnie bedą robić za zbiorniczek wyrównawczy. Na oko te butle mają 30cm wysokości i jakieś 5cm srednicy.Lipa pisze:Sekund co to za butle przy chłodnicy? Jakie wymiary?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość