Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Boom chłopie to są ciule... tylko roboty by Ci narobili. Nie dość, że narobiłeś się przy sprowadzaniu to jeszcze masz się natyrać i wyrzucać...potem dawaj znać gdzie, kiedy...
Stary ja sam, po niego przyjadę, wyprowadzę, zapakuje i jeszcze plac zamiotę
Lipa co prawda sam Ci go przywiozłem ,dziś sam go odebrałem tylko nie mogłem znaleźć miotły żeby plac pozamiatać
Motor zapakowałeś do garażu , żadnego zdjęcia jak stoi w nowej stajni , żadnego zdjęcia twojej ucieszonej gęby , żadnego filmiku z odpalenia , a do dupy z taką prezentacją Panie BOOM
kowall pisze:Motor zapakowałeś do garażu , żadnego zdjęcia jak stoi w nowej stajni , żadnego zdjęcia twojej ucieszonej gęby , żadnego filmiku z odpalenia , a do dupy z taką prezentacją Panie BOOM
kowall pisze:Motor zapakowałeś do garażu , żadnego zdjęcia jak stoi w nowej stajni , żadnego zdjęcia twojej ucieszonej gęby , żadnego filmiku z odpalenia , a do dupy z taką prezentacją Panie BOOM
Bo to tylko dwa koła
Z czego tu się cieszyć
i bez ledów...eeeeeeeee
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Kowallu ,stoi spokojnie w ciepłym garażu i czeka na lepsze dni,gęba mi się śmieje jak wchodze do kotłowni przechodząc koło niego,a prezentacja będzie jak zjawisz się w Mikołowie. Pozdrawiam Potworny Garaż
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kowallu ,stoi spokojnie w ciepłym garażu i czeka na lepsze dni,gęba mi się śmieje jak wchodze do kotłowni przechodząc koło niego,a prezentacja będzie jak zjawisz się w Mikołowie. Pozdrawiam Potworny Garaż
Ta ---wchodzę do kotłowni napisał ---następna świątynia godna ojca Rydzyka