Grecja 2019 Meteory, Theth itd...
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Grecja 2019 Meteory, Theth itd...
Tak więc umieszczam filmik z mojego tegorocznego tripu - Grecja 2019
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MF8tnA3E ... e=youtu.be[/youtube]
P.s. zalecam wziąć piwo czy dwa bo filmik prawie 40 minut (sorry ale i tak to mega skrót wyprawy)
P.s II najlepiej oglądać w HD
Miłego oglądania
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MF8tnA3E ... e=youtu.be[/youtube]
P.s. zalecam wziąć piwo czy dwa bo filmik prawie 40 minut (sorry ale i tak to mega skrót wyprawy)
P.s II najlepiej oglądać w HD
Miłego oglądania
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Re: Grecja 2019 Meteory, Theth itd...
Bez piwa obejrzałem. Super
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
obejrzę bez piwa...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Obejrzałem. Musiałem iść się przejść... 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
ech... gówniana ta moja robota... świetne, Rob 

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Obejrzałem dwa razy, poszedłem na basen popływać 

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Robert zajebiście , to filmowanie z reki podczas zjazdu majstersztyk . Ciekawi mnie czy trają też by się dało i kto układa trasę,jak to jest w ogóle .
Omne Trinum Perfectum.
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
trają bardzo ciężko - drogi wąskie... Na nieutwardzonych nie ma szans
Nie udało mi się nagrać najtrudniejszych, najbardziej hardcorowych momentów. Uwierz mi - nie myślałem o tym ani sekundę... Często była to ścieżka na totalnym odludziu - tak z 30 km od najbliższego zabudowania. Z prawej ściana luźnych skał tak z kilkaset metrów nad głową - za metr z drugiej strony - przepaść... do tego podłoże z luźnych otoczaków.... Nie zatrzymasz się bo .... nie ruszysz óźniej tak stromo i luźne podłoże ... Czasami skały tak ostre i tak najeżone jak by specjalnie natura broniła się przed wjazdem czymś z silnikiem. Do tego piekielnie gorąco i wysokość powyżej 2000 metrów...
Ten odcinek od Prekala do doliny ma 54 km .... 54 km ... niczego - tylko dziewicza przyroda, zero ludzi, pojazdów, zabudowań...
Nagroda ? hmmmm nikt mi nie odbierze w życiu tego co widziałem i czułem - tam - sam przeciwko pięknej zabójczej przyrodzie .....
To dziwne uczucie .... nie opiszę słowami bo nie umiem ....

Ten odcinek od Prekala do doliny ma 54 km .... 54 km ... niczego - tylko dziewicza przyroda, zero ludzi, pojazdów, zabudowań...
Nagroda ? hmmmm nikt mi nie odbierze w życiu tego co widziałem i czułem - tam - sam przeciwko pięknej zabójczej przyrodzie .....
" Nagroda ? hmmmm nikt mi nie odbierze w życiu tego co widziałem i czułem " ...
Znam to uczucie , żadne zdjęcia i filmy jednak do końca nie oddają do tego co widzisz na żywo , brawo dla operatora kamerki jest na co po patrzeć jednak ...
a tak z doświadczenia po trzecim razie w krótkim odstępie czasu w tym samym miejscu euforia mija brak elementu zaskoczenia , natomiast wizyta po latach kilkunastu daje podobne wrażenia dlatego jednak wolę podróżować za każdym razem w inne miejsca , jest tyle do zobaczenia jeszcze ... 
Znam to uczucie , żadne zdjęcia i filmy jednak do końca nie oddają do tego co widzisz na żywo , brawo dla operatora kamerki jest na co po patrzeć jednak ...

- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Byłem zajebany robotą i dopiero dzisiaj mam czas żeby zobaczyć ten film , kocham góry i nie masz pojęcia jak ci zazdroszczę ,zazdroszczę ci/wam przejechanych kilometrów i zajebistych widoków , oglądałem razem z moją i już mamy jakieś plany
, oglądając go wróciły mi wspomnienia i musiałem sobie przypomnieć jedno zdjęcie
, ech zazdraszczam wam , nasze Tatry są piękne, tyle że w odróżnieniu do tamtych trzeba je zdobywać z buta

- Baran
- Member
- Kontakt:
MEGA FOTKA Kowallkowall pisze:Byłem zajebany robotą i dopiero dzisiaj mam czas żeby zobaczyć ten film , kocham góry i nie masz pojęcia jak ci zazdroszczę ,zazdroszczę ci/wam przejechanych kilometrów i zajebistych widoków , oglądałem razem z moją i już mamy jakieś plany, oglądając go wróciły mi wspomnienia i musiałem sobie przypomnieć jedno zdjęcie
, ech zazdraszczam wam , nasze Tatry są piękne, tyle że w odróżnieniu do tamtych trzeba je zdobywać z buta
![]()

- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Ech pojechało by się chociaż raz , no ale musiałbym kupić motór. NoRob_trike pisze:trają bardzo ciężko - drogi wąskie... Na nieutwardzonych nie ma szansNie udało mi się nagrać najtrudniejszych, najbardziej hardcorowych momentów. Uwierz mi - nie myślałem o tym ani sekundę... Często była to ścieżka na totalnym odludziu - tak z 30 km od najbliższego zabudowania. Z prawej ściana luźnych skał tak z kilkaset metrów nad głową - za metr z drugiej strony - przepaść... do tego podłoże z luźnych otoczaków.... Nie zatrzymasz się bo .... nie ruszysz óźniej tak stromo i luźne podłoże ... Czasami skały tak ostre i tak najeżone jak by specjalnie natura broniła się przed wjazdem czymś z silnikiem. Do tego piekielnie gorąco i wysokość powyżej 2000 metrów...
Omne Trinum Perfectum.
- Rob_trike
- President
- Kontakt:
można wypożyczyć - teraz np za 500e na tydzień
Maroko