Wojcieszek pisze:Witam.
Jaka tam "starość" ja dosiadłem trajkę po 60 i teraz dopiero czuje się młody.
Do zobaczenia w październiku w Bydgoszczy (?), bo to żabi skok z Elbląga.
Jeszcze raz pozdrawiam.
Wyobrażcie sobie, że jeszcze trajki nie ma. Jak otrzymała stasus, że jest w drodze morskiej, to myślałem że juz płynie, a tak naprawdę stała w porcie. Wypłynęła 2 października, więc nie wiem kiedy przyjdzie, ale ten sezon przeszedł mi całkowicie koło nosa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"W życiu trzeba być rekinem, jeśli nie chcesz by dopadły Cię inne rekiny."
loooz ja jeżdżę cały czas - to tylko kwestia chęci i ubioru
Tak więc jak będzie - nie zastanawiaj się i śmigaj
P.s. na śniegu też się fajnie jeździ ale trzeba uważać na kopny śnieg ( nie żartuje) Kiedyś wykopywałem traję z pół godziny a szerokie opony nie pomagały
Rob_trike pisze:loooz ja jeżdżę cały czas - to tylko kwestia chęci i ubioru
Tak więc jak będzie - nie zastanawiaj się i śmigaj
P.s. na śniegu też się fajnie jeździ ale trzeba uważać na kopny śnieg ( nie żartuje) Kiedyś wykopywałem traję z pół godziny a szerokie opony nie pomagały
Robert a ile Ty masz prześwitu w Twojej Traji ? Bo u mnie po przeróbkach wychodzi 70 mm w najniższym miejscu i zastanawiam się czy aby nie za nisko.
nie mierzyłem sobie
ale kiedyś jak przepierdoliłem na piździe przez tory na zwykłym przejeździe w Chełmcach - zerwałem kolanko łaczace wodę z chłodnicą .... Widziałeś że na zlotach nie latam bokiem po polu ( co innego na asfalcie w Poznaniu ) - jest zbyt niska
p.s II zjazdy z krawężnika, przejazd przez spiącego policjanta itd - odpadają
no i niestety szaleństwa na placu zlotowym też (tego mi najwięcej brakuje
ale za to na asfalcie jak gokart
adaśko pisze:(..)
Robert a ile Ty masz prześwitu w Twojej Traji ? Bo u mnie po przeróbkach wychodzi 70 mm w najniższym miejscu i zastanawiam się czy aby nie za nisko.
u mnie w charlejofskim zaprzęgu jest coś koło tego.. Raz juz zajebalem na podjeździe u mojej kobity do chawiry i raz na zlocie ''wisiałem''... Nisko jest fajnie ale na w chuj płaskim...
W dizelkowej trajce też był czas,że serwo było mega nisko to na progach zwalniających..podnosiłem dupsko z trajki żeby nie przyjebać
Witam ponownie.
Od wczoraj trajeczka jest już w mojej świątyni. Mnóstwo problemów i dziwnych okoliczności sprawiło, że czekałem baaaaardzo długo. Teraz już bezpieczna wypełnia pięknie pustkę w garażu, a jej promień zajebistości ogrzewa nasze uradowane serca. W piątek będzie zrobiona ceramika, a za 2-3 tygodnie przyjdą eleganckie chromowane dodatki, które właśnie dzisiaj zamówiłem. Narazie przedstawiam kilka fotek, ale jak już będzie odpierdolona na pico bello to wtedy zamieszczę już bardziej przyzwoite fotki. Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"W życiu trzeba być rekinem, jeśli nie chcesz by dopadły Cię inne rekiny."