Jako że reprezentujesz braci starszej wiary to na pewno doceniszfranky pisze:A to o dychę się rozchodzi.

Jako że reprezentujesz braci starszej wiary to na pewno doceniszfranky pisze:A to o dychę się rozchodzi.
Doceniamyunkers pisze:Jako że reprezentujesz braci starszej wiary to na pewno doceniszfranky pisze:A to o dychę się rozchodzi.
W życiu !Szefciu pisze:I za dyche sprzedaż swoje dane osobowe do dowolnego wykorzystania??
O tuz to, nie ma nic za darmoSzefciu pisze:I za dyche sprzedaż swoje dane osobowe do dowolnego wykorzystania??
Generalnie pomysl dobry. Chyba zaoszczędzę ''dychę''Arek pisze:(..) Ale myślę, że warto doceniać czyjeś starania o dobrą oprawę i reklamę wydarzeń, w których bierzemy udział
A co ty tam masz takiego na tej traji że się cenzury boisz ?, masz nowe błotniki w kształcie krzyży ?,nowe siedzenie przypominające ambonę ??, a zamiast kierownicy trzymasz laskę biskupa ??? , zapodaj waść jakieś foty bom teraz ogrom ciekaw coś tam za zmiany poczyniłCzarek-trike pisze: Generalnie pomysl dobry. Chyba zaoszczędzę ''dychę''Tylko mam obawy,ze jak wyślę fotkę mojej trajki to cenzura nie pozwoli tego upublicznić
Ojprdl, Witek!!! Rozjebałeś moje wątłe mięśnie czołafranky pisze:Zapewne coś się odcisnieło Czarkowi, gdy uwodził białogłowy.
Jak będzie jechał to niech zabierze ściereczki nawilżane, ponieważ monitor ma do mycia ...franky pisze:Zapewne coś się odcisnieło Czarkowi, gdy uwodził białogłowy.
takie coś jak na foto, ino..inna trajka, bez grubasa, młodsze cycki...i fota nie z internetuuffkowall pisze:A co ty tam masz takiego na tej traji że się cenzury boisz ?, masz nowe błotniki w kształcie krzyży ?,nowe siedzenie przypominające ambonę ??, a zamiast kierownicy trzymasz laskę biskupa ??? , zapodaj waść jakieś foty bom teraz ogrom ciekaw coś tam za zmiany poczyniłCzarek-trike pisze: Generalnie pomysl dobry. Chyba zaoszczędzę ''dychę''Tylko mam obawy,ze jak wyślę fotkę mojej trajki to cenzura nie pozwoli tego upublicznić
...bo to trajka jest z motura, na baku naklejka to poświadcza, heh, zero wyobraźni chłopacy...andrzejqs pisze:Takie te koszulki beztrajkowe
https://www.facebook.com/events/2596425 ... 869742529/
Pewnie tak, ale w związku z tymi koszulkami od organizatorów zrobimy mniej tych swoich... Jeszcze nie ma wzoru "naszej" koszulki, ale jakaś trajka na niej pewnie będziekrobia pisze:A Pawlik wymyśli swoje
Coś za dużo oni myślą najpierw wymyślili rejestracje i wstęp z rabatem teraz jest już wstęp za fre dla zarejestrowanych ciekawe co jeszcze wymyślą ?winda pisze:To organizator tak wymyślił....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości