Trajka Bandita...
- bandit
- Kontakt:
Re: Trajka Bandita...
Czarek po dzisiejszym nawracaniu samemu nieodpalona traja w śniegu już mi się nie chce mieszać. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie już stopniał... wczoraj moje córcie się cieszyły bo trochę na sankach je powozilem.
-
- Member
- Kontakt:
Kurcze, nie łatwiej bylo zablokowac i zostawic starą maglownice?bandit pisze:Winda dzięki.
Michael2304 górne mocowanie MacPhersona wyrysowalem w CADzie mocowania pod wymiary z gniazda amora i wypaliłem z lasera, a następnie wspawalem je pod profil ramy plus wzmocnienia i zamknąłem blacha obspawana, aby nadać wizualność. Co do blokady. Wziąłem rurę 1.5 cala (48.3 mm po zewnętrznej) , rura ma długość identyczna jak maglownica do miejsca wkręcenia jabłuszek od drążków kierowniczych. Do tego zleciłem wytoczenie dwóch wytoczek z gwintami wew pod gwint jabłuszek (z tego co pamiętam lewe gwinty). Wytoczki wspawane w rurę a rura zrobione ma uchwyty w oryginalnych miejscach mocowania maglownicy. Jutro zrobię fotki z bliska.
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
u mnie też się stopił fhói...niech to wszystko podeschnie to w niedzielę polecę na moto-wośp-imprezębandit pisze:Czarek po dzisiejszym nawracaniu samemu nieodpalona traja w śniegu już mi się nie chce mieszać. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie już stopniał... wczoraj moje córcie się cieszyły bo trochę na sankach je powozilem.

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- bandit
- Kontakt:
Można było, ale lubię swoję rozwiązania kreować. HeheheSzefciu pisze:Kurcze, nie łatwiej bylo zablokowac i zostawic starą maglownice?bandit pisze:Winda dzięki.
Michael2304 górne mocowanie MacPhersona wyrysowalem w CADzie mocowania pod wymiary z gniazda amora i wypaliłem z lasera, a następnie wspawalem je pod profil ramy plus wzmocnienia i zamknąłem blacha obspawana, aby nadać wizualność. Co do blokady. Wziąłem rurę 1.5 cala (48.3 mm po zewnętrznej) , rura ma długość identyczna jak maglownica do miejsca wkręcenia jabłuszek od drążków kierowniczych. Do tego zleciłem wytoczenie dwóch wytoczek z gwintami wew pod gwint jabłuszek (z tego co pamiętam lewe gwinty). Wytoczki wspawane w rurę a rura zrobione ma uchwyty w oryginalnych miejscach mocowania maglownicy. Jutro zrobię fotki z bliska.
- bandit
- Kontakt:
Michael2304 mówisz i masz. Zrobiłem swoją blokadę aby poprawić wizualność. Przed malowaniem będzie jeszcze z fazowane co nieco.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Kontakt:
Ok,dzięki, mam nieco więcej jasności terazbandit pisze:Michael2304 mówisz i masz. Zrobiłem swoją blokadę aby poprawić wizualność. Przed malowaniem będzie jeszcze z fazowane co nieco.

- bandit
- Kontakt:
Górne mocowanie ma dwie średnicę. Dolne pod gniazdo większy otwór, górne mniejsza pod szpilkę z gumą.
- bandit
- Kontakt:
Czas na zrobienie dupy. Czas na fitness w porównaniu do poprzedniej obudowy. Zawiasy gotowe do montażu już prawie.
- Yesvs666
- Kontakt:
Ładny zbiornik, gdzie kupiłeś???bandit pisze:Czas na zrobienie dupy. Czas na fitness w porównaniu do poprzedniej obudowy. Zawiasy gotowe do montażu już prawie.

- bandit
- Kontakt:
Aaaa. Z wyprzedaży gadżetów.. hehehe
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Widze że ntv ewidentnie zawadza Ci w garażu
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- bandit
- Kontakt:
NTV w przyszłym tygodniu ma mieć wymianę uszczelniaczy, montaż owiewki potem zdjęcia i wystawiam na sprzedaż.
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Piękniebandit pisze:Czas na zrobienie dupy. Czas na fitness w porównaniu do poprzedniej obudowy. Zawiasy gotowe do montażu już prawie.

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Kontakt:
"Ale wszystko bez piniendzy to ch.j"Czarek-trike pisze:Piękniebandit pisze:Czas na zrobienie dupy. Czas na fitness w porównaniu do poprzedniej obudowy. Zawiasy gotowe do montażu już prawie.Bandit rób jak dla siebie.Zostaw dla siebie
''piniondze to nie wszystko''

-
- Krótki opis: Nic dodać nic ująć ..
- Kontakt:
A tam zbiorni z kąd ta perełka ..

-
- Kontakt:
Dobrze widać górę MacPhersona na tym zdjęciu. U góry będzie fotel pasażera czy tylko karosa?bandit pisze:Czas na zrobienie dupy. Czas na fitness w porównaniu do poprzedniej obudowy. Zawiasy gotowe do montażu już prawie.
- bandit
- Kontakt:
Sądziłem że Winda szybciej wypatrzy. Hehehejarekqqq pisze:A tam zbiorni z kąd ta perełka ..![]()
![]()
- bandit
- Kontakt:
Tylko karosa. Stronę wcześniej jest fota z boku. Tam widać miejsce na kierownika i pasażera/ke.Michael2304 pisze:Dobrze widać górę MacPhersona na tym zdjęciu. U góry będzie fotel pasażera czy tylko karosa?bandit pisze:Czas na zrobienie dupy. Czas na fitness w porównaniu do poprzedniej obudowy. Zawiasy gotowe do montażu już prawie.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
No jestem zaskoczony. Perła i to nie wxport tylko chmielowa. Szkoda że w zielonej butelce ale nie można mieć wszystkiego 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- bandit
- Kontakt:
Perła jest bardzo dobra.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Nooobandit pisze:Perła jest bardzo dobra.

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- bandit
- Kontakt:
U mnie takiego wyboru ni ma. Albo chmielowa albo export... Ale że portera też robią to a sobie smaka narobiłem. Muszę ją dorwać.
- GREGOR
- Kontakt:
Potwierdź przyjazd do Silverado na traji, odpowiednio wcześniej oczywiście i masz dwa portery zagwarantowanebandit pisze:U mnie takiego wyboru ni ma. Albo chmielowa albo export... Ale że portera też robią to a sobie smaka narobiłem. Muszę ją dorwać.

- krobia
- Kontakt:
Nie opłaca sieGREGOR pisze:Potwierdź przyjazd do Silverado na traji, odpowiednio wcześniej oczywiście i masz dwa portery zagwarantowanebandit pisze:U mnie takiego wyboru ni ma. Albo chmielowa albo export... Ale że portera też robią to a sobie smaka narobiłem. Muszę ją dorwać.

- GREGOR
- Kontakt:
Krobia tobie nie, ale inni są zainteresowanikrobia pisze:Nie opłaca sieGREGOR pisze:Potwierdź przyjazd do Silverado na traji, odpowiednio wcześniej oczywiście i masz dwa portery zagwarantowanebandit pisze:U mnie takiego wyboru ni ma. Albo chmielowa albo export... Ale że portera też robią to a sobie smaka narobiłem. Muszę ją dorwać.![]()