Kowall masz Pan cierpliwość, a o wyobraźni nawet nie wspomnę , SZACUN WIELKI

ale jak wyjedzie new trają...jest szansa,że szybko ''to sobie wynagrodzi''winda pisze:(..) Pięknie Panie ale czuję że zanim skończysz to będziesz rozwodnikiem![]()
Dokładnie to samo pomyślałemandrzejqs pisze:Kowal tak patrze na twoją trajkę i dochodzę do wniosku, że tobie nie chodzi o to, żeby zbudować trajke i skończyć tylko o to, żeby budować.
Prawda jest taka że jak się powiedziało --A-- to teraz trza powiedzieć --B-- jak tył ma jakąś formę to teraz dalej trzeba do tego nawiązywać i jakoś to ciągnąć w tym stylu , jak myślicie że ja jej nie chce skończyć to się niestety mylicie , nie mogę się już doczekać kiedy wyjadę tym zapierdalatorempawlikTrike pisze:Dokładnie to samo pomyślałemandrzejqs pisze:Kowal tak patrze na twoją trajkę i dochodzę do wniosku, że tobie nie chodzi o to, żeby zbudować trajke i skończyć tylko o to, żeby budować.![]()
Ale z własnego doświadczenia powiem, że tak było u mnie, najwięcej radochy z tej trajkowej przygody dawało mi budowanie...
Dzięki Adaś bo za chusteczkę nie rozumiałem co widzę, poza plamą niebieskąadaśko pisze:Czyli będzie hot rod z ziła 157 z silnikiem od chewroleta
oj tam ja widzę więcej , sam się bilem z myslami aby od Customa kupić te graty , ale ....Baran pisze:Dzięki Adaś bo za chusteczkę nie rozumiałem co widzę, poza plamą niebieskąadaśko pisze:Czyli będzie hot rod z ziła 157 z silnikiem od chewroleta
ładne te samochody...ino jak tym jechać w naszym kraju bezprawia, toć tu blotników niet i pewnie dużo detali do ''przypierdolenia się'' coby dowód zabraćadaśko pisze:oj tam ja widzę więcej , sam się bilem z myslami aby od Customa kupić te graty , ale ....Baran pisze:Dzięki Adaś bo za chusteczkę nie rozumiałem co widzę, poza plamą niebieskąadaśko pisze:Czyli będzie hot rod z ziła 157 z silnikiem od chewroleta
Niestety to tylko dobre grafiki, ale warto bu takiego sqrwiela ulepić na żywocustom pisze:Pierwszy projekt zajebisty , nie raz oglądałem ze zwieszonym językiem. Z tyłu też wygląda ładnie , ma chromowany dyfergdzieś w necie jest zdjęcie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Patryk23 i 10 gości