Poszukaj w PL fotki booma, czy rewaco z blachą od auta, uprzedzam, że łatwo nie będzie.
No jak to kupię zarejestrowany jako samochodowy a w PL mi zmienią i tak na moto ????Yesvs666 pisze:No to się chłopie zdziwiszNasi urzędnicy wiedzą lepiej od Ciebie, mnie i producenta co jest co
![]()
![]()
![]()
Poszukaj w PL fotki booma, czy rewaco z blachą od auta, uprzedzam, że łatwo nie będzie.
Ciekawe, no nie?RobertSzczecin pisze:No jak to kupię zarejestrowany jako samochodowy a w PL mi zmienią i tak na moto ????Yesvs666 pisze:No to się chłopie zdziwiszNasi urzędnicy wiedzą lepiej od Ciebie, mnie i producenta co jest co
![]()
![]()
![]()
Wystarczy, że napiszą, zabrania się pojazdom silnikowym wyposażonym w silnik wysokoprężny...... I nie wiedziesz nawet na wrotkach z silnikiem diesla. Jak zwykle byłoby to przy okazji.Yesvs666 pisze: Tak sobie myślę, że motocykl to w toku rozumowania rządzących, ciągle za mały pinionc do wyrwania, żeby sobie tym dupę zawracać, no bo ile jest motocykli z dieslem na świecie, żeby je ustawą zgnoić?
...a do sklepów i restauracji towar rykszą będą wozić, albo taczkąandrzejqs pisze:Wystarczy, że napiszą, zabrania się pojazdom silnikowym wyposażonym w silnik wysokoprężny...... I nie wiedziesz nawet na wrotkach z silnikiem diesla. Jak zwykle byłoby to przy okazji.Yesvs666 pisze: Tak sobie myślę, że motocykl to w toku rozumowania rządzących, ciągle za mały pinionc do wyrwania, żeby sobie tym dupę zawracać, no bo ile jest motocykli z dieslem na świecie, żeby je ustawą zgnoić?
Tak jak z rejestracją przy okazji eliminacji przyczepek wyeliminowali trajki
Nlo niby racja ale na B to tylko w PL a jakby mnie poniosło do DE lub do Czech to już lipa.Yesvs666 pisze:Ojj, ale co Ci zależy- samochód czy motur, Adrian ustawę podpisał, właśnie się uprawomocnia- teraz pojeździ i na prawku A i B na trajce, więc co za różnica? Do niedawna był to problem, bo trzeba było A mieć, żeby trają popylać, teraz hulaj dusza
A jak Ci zrobią z auta motur to tylko taniej będzie- akcyzy brak, przegląd tani, rejestracja tania, ubezpieczenie- za skuter 250ccm płacę więcej niż za 4 osobową traję![]()
![]()
Obowiązują Cię przepisy Polskie. Niemcy latają na B po całej Europie, od zawsze.RobertSzczecin pisze:Nlo niby racja ale na B to tylko w PL a jakby mnie poniosło do DE lub do Czech to już lipa.Yesvs666 pisze:Ojj, ale co Ci zależy- samochód czy motur, Adrian ustawę podpisał, właśnie się uprawomocnia- teraz pojeździ i na prawku A i B na trajce, więc co za różnica? Do niedawna był to problem, bo trzeba było A mieć, żeby trają popylać, teraz hulaj dusza
A jak Ci zrobią z auta motur to tylko taniej będzie- akcyzy brak, przegląd tani, rejestracja tania, ubezpieczenie- za skuter 250ccm płacę więcej niż za 4 osobową traję![]()
![]()
Właśnie, jak sprowadzisz, i zarejestrujesz tutaj, to na 99% będzie to moto (choćby nawet producent twierdził inaczej), a wtedy w myśl nowej ustawy, nasza blacha uprawnia Cię do jazdy, tym, tym i tamtym, a że jesteśmy w UE....rożek pisze:Obowiązują Cię przepisy Polskie. Niemcy latają na B po całej Europie, od zawsze.RobertSzczecin pisze:Nlo niby racja ale na B to tylko w PL a jakby mnie poniosło do DE lub do Czech to już lipa.Yesvs666 pisze:Ojj, ale co Ci zależy- samochód czy motur, Adrian ustawę podpisał, właśnie się uprawomocnia- teraz pojeździ i na prawku A i B na trajce, więc co za różnica? Do niedawna był to problem, bo trzeba było A mieć, żeby trają popylać, teraz hulaj dusza
![]()
bandit pisze:Gratulacje. Silnikiem się nie przejmuj. Idzie wpakować tam kilka alternatyw, które oprócz hałasu spowodują lepsze osiągi pomiędzy punktem A i B!
Jaki silnik? Głowice 1, czy 2 dolotowe? Jak nie tajemnica to wiele takie cudo dzięgów?RobertSzczecin pisze:Ogłoszenie nieaktualne. Właśnie dotarła do swego nowego domuMoże i na garbie ale na moim własnym wyhodowana:)
Silnik 1300 co do głowic to nei mam pojęciawinda pisze:On ze Szczecina a nie Lublina. Nie wie co to dzięgi
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość