Czapeczka, firmowa, oczywiście dziewica, w lśniącym, oryginalnym pudełeczku.
Wurth Veldo, parametry na fotkach, 170zł+ post (pewnie jakieś 15zł), lub odbiór w Lublinie/ okolicach.
Masz powyżejRob_trike pisze:Aby tradycji stało się zadość wpierdzielam się w tematWłaśnie ostatnio zastanawiałem się nad kupnem maski - ale wybór jest tak duży ze zgłupiałem
Szukam do amatorskiego użytkowania - nie za drogiej
Ktoś podpowie co wybrać ?
Jak Adaśko napisał- sprzęt niedrogi, za kilkanaście złotych taniej kupisz chinola na allegro, ale porównaj sobie parametry filtra zanim się zdecydujesz...adaśko pisze:Masz powyżejRob_trike pisze:Aby tradycji stało się zadość wpierdzielam się w tematWłaśnie ostatnio zastanawiałem się nad kupnem maski - ale wybór jest tak duży ze zgłupiałem
Szukam do amatorskiego użytkowania - nie za drogiej
Ktoś podpowie co wybrać ?
Scisniesz i wejdziefranky pisze:Duże łeb tam zamieszczę? Jak tak, to bierem.
A co jest nie chinol teraz? Tylko jest chinol i chinol. Tą firmuje Wurth (jak apple jajfona), ma CE, przyzwoite parametry filtra jak na te pieniądze, jest w miarę dobrze wykonana i wygląda solidnie Kupiłem 3, jedną dla siebie i 2 dla kumpla, a że kumpel się wypszykał z kasy, to ja zostałem z przyłbicami. Jedna jest dla mnie, jedna poszła na aukcję charytatywną na dzieciaka i jedna mi zbywa.Arek pisze:Ta przyłbica to jest chinol. A tak BTW - prowadzisz sklep ? Czy kupiłeś i nie trafiła w oczekiwania ?
Rob napisał ,że do amatorskiego spawania, jak na amatorskie spawanie to i tak za wiele.Arek pisze:Ta przyłbica to jest chinol. A tak BTW - prowadzisz sklep ? Czy kupiłeś i nie trafiła w oczekiwania ?
Widzę, że przyłbic ci u nas dostatekArek pisze:Ktoś Ci je dość drogo sprzedał w takim razieZapewniam Cię, że to rasowy chińczyk
Co nie znaczy, że jest zła...
Nie, Pawlik, święta idąpawlikTrike pisze:Widzę, że przyłbic ci u nas dostatekArek pisze:Ktoś Ci je dość drogo sprzedał w takim razieZapewniam Cię, że to rasowy chińczyk
Jakaś wojna z zakonem krzyżackim się szykuje czy co ?
![]()
A kumam... każdy przecież musi sobie choinkę uspawaćArek pisze:Nie, Pawlik, święta idąpawlikTrike pisze:Widzę, że przyłbic ci u nas dostatekArek pisze:Ktoś Ci je dość drogo sprzedał w takim razieZapewniam Cię, że to rasowy chińczyk
Jakaś wojna z zakonem krzyżackim się szykuje czy co ?
![]()
Przyzwyczajaj się, jeszcze gołych dup nie byłoYesvs666 pisze:Ojj, dyskusja...
Ja nie mam palety przyłbic, czy hurtowni sprzętu spawalniczego, tylko jedną przyłbicę, co mi zbywa.
Mam ją na olx, gdzieś się sprzeda...
Na moje potrzeby domowe sprzęt jest ok, nie ma żadnych udziwnionych szybek, które są drogie, albo nie idzie kupić od ręki, parametry filtra zadowalające do spawania hobbystycznego (jak np uspawanie se trajki) i cena akceptowalna jak za taki produkt.
Wiem, jak wygląda sprzęt pro i ile kosztuje, bo we firmie trochę tego jest, ale do domu takiej wydziwnionej przyłbicy, jeszcze (o zgrozo) z baterią bym sobie nie kupił, bo i po co?
co racja to racja , ale o wzrok trzeba dbaćkowall pisze:Adaś skończ pierdolićtu jest temat o zwykłej przyłbicy do spawania a ty nam tu jakieś zdjęcia z księżyca pokazujasz
![]()
![]()
To oko prorokaRob_trike pisze:no i jest goła duuuuuuuuuuuupa
... taa.. choruje na Hashimoto.. wytrzeszcz oczu.. jak nicadaśko pisze:co racja to racja , ale o wzrok trzeba dbaćkowall pisze:Adaś skończ pierdolićtu jest temat o zwykłej przyłbicy do spawania a ty nam tu jakieś zdjęcia z księżyca pokazujasz
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość