RobertSzczecin pisze:Czarek-trike pisze:RobertSzczecin pisze:Szefciu pisze:Spoko.
Narazie stoi sobie spokojnie w garażu. Nie mam jakiejś specjalnej presji na szybką sprzedaż. Pojeździj pooglądaj te do ktorych masz bliżej.
Czaruś czarna juz byla. To jest jej 3 wersja. Ale fredzle???
Właśnie w tym problem, że nic bliżej nie mam

Dlatego chcialem się wybrać do Lublina bo były dwie po jedną to duże ryzyko. Chyba że cos się jeszcze koło Ciebie pojawi

https://sprzedajemy.pl/trike-trajka-hon ... nr57321981
tu jest druga z okol. Lublina

Widziałem ją ale to nie jest trajka tylko moto z dodatkowym kołem

Paździerz z wyglądu i to drogi, bo w UK takie cudo to ze 600-700F warte (może te dodatkowe silniki podbijają cenę, ale nie tyle...), no niech będzie ten 1000F, 3 tysie wołać za nią to przeginka fest... , jedyna dobra rzecz to blacha na Q, czyli to właśnie nie jest moto z dodatkowym kołem, ale była badana przez SVA i typ pojazdu został
permanentnie zmieniony. Są takie (podobne) trajki typu "bolt on", czyli wypiepszasz wahacz z jednym kołem i przykręcasz z dwoma, nie ingerując w konstrukcję ramy nośnej, wtedy nie potrzeba tego badać, tylko zwykły przegląd i masz trzykółkę, ale zawsze możesz wrócić do oryginału (wtedy zostaje oryginalna blacha)- Q oznacza, że przy ramie nośnej było dłubane, ichniejszy nazwijmy to instytut motoryzacji to zbadał, przejrzał i się pod tym podpisał że jest ok. Na takim kwicie można iść w tzw "daleko idące" modyfikacje i na przeglądzie w UK to przejdzie

Ja bym chętnie taką trajkę kupił, z tym silnikiem (bo to bardzo fajny piecyk) do zrobienia na solóweczkę, ew, 2 osoba na dostawkę, ale nie za taką walutę. Za tyle to można sobie już fajnego sprzęta uspawać