https://sprzedajemy.pl/honda-cbx-650-e- ... nr56808341
Sprzedaję XJ w zaprzęgu, ale Ci nie proponuję bo jedną ręką mojego zestawu nie ogarniesz.Czarek-trike pisze:gdyby była z wózkiem bocznym....![]()
XJ za ciężka... nawet ta co Sulky ma... kurewsko wysoko położony środek ciężkości.... spokojnie ''coś trafię''sekuwawa pisze:Sprzedaję XJ w zaprzęgu, ale Ci nie proponuję bo jedną ręką mojego zestawu nie ogarniesz.Czarek-trike pisze:gdyby była z wózkiem bocznym....![]()
Daj zdjęciasekuwawa pisze:Sprzedaję XJ w zaprzęgu, ale Ci nie proponuję bo jedną ręką mojego zestawu nie ogarniesz.Czarek-trike pisze:gdyby była z wózkiem bocznym....![]()
Skoro tęsknisz to napiszę, że z wermachtu.GREGOR pisze:Tęsknię kufry boczne to z monu pochodzą
Za monem tęsknisz?GREGOR pisze:Tęsknię kufry boczne to z monu pochodzą
Wystarczy tylko jedno przejęzyczenie, które powstało dzięki nowej technice smardfonów , a ubaw jest po pachySulkyrider pisze:Za monem tęsknisz?GREGOR pisze:Tęsknię kufry boczne to z monu pochodzą
to nie ten czas Dark , była już Policjadark pisze:Bo za tamtych czasów nikt normalny nie zostawał i do milicji nie szedł...
Widzę że znasz tematbandit pisze:Po liftingu na dwóch tarczach. Miło. I Honda.
Wystawisz na dwór i śnieg go zasypiewinda pisze:W zimie zmiana koloru
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość