ludzie się liczą a nie samochodyadasko719 pisze:No to nie tylko ja będę samochodem

ludzie się liczą a nie samochodyadasko719 pisze:No to nie tylko ja będę samochodem
oj nie bój się to tak przejdzie jak moje hamulce w szerszeniuadasko719 pisze:Tak przejściowe jak sraczka
Bardzo chciałbym , ale nie idzie wciskać sprzęgła .adaśko pisze:Custom dawaj na zlot , nie bądź miętka faja , Ja z połamana nogą o kulach na trajce do babek 400km zapierdalałem , więc wsiadaj w auto i jutro pewex pijemy, bo stan zapalny to nie wymówkacustom pisze:Nie mam szczęścia do tego Sierpca. W zeszłym tygodniu spadłem z drabiny (złamała się). Nie było wysoko , jakieś 3,5 do 4 m. Spadłem dość fatalnie bo skręciłem staw skokowy . Jeszcze przedwczoraj myślałem , że pojadę ale zamiast odpoczywać pracowałem w warsztacie i pogorszyłem stan zapalny .
Bawcie się dobrze chłopaki , wypijcie za moje zdrowie.
Właśnie,adasko719 pisze:A Ty już nie możesz spać, sprawdzasz czy sprzęgło w Fenixie lżej chodzi, owiń nogę bandażem i startuj do Bledzewa
Toć feniks w automacie jest !!!adasko719 pisze:Zamiast robić w firmie powinien w garażu przerobić Fenixa na automat![]()
![]()
adaśko pisze:Custom dawaj na zlot , nie bądź miętka faja , Ja z połamana nogą o kulach na trajce do babek 400km zapierdalałem , więc wsiadaj w auto i jutro pewex pijemy, bo stan zapalny to nie wymówkacustom pisze:Nie mam szczęścia do tego Sierpca. W zeszłym tygodniu spadłem z drabiny (złamała się). Nie było wysoko , jakieś 3,5 do 4 m. Spadłem dość fatalnie bo skręciłem staw skokowy . Jeszcze przedwczoraj myślałem , że pojadę ale zamiast odpoczywać pracowałem w warsztacie i pogorszyłem stan zapalny .
Bawcie się dobrze chłopaki , wypijcie za moje zdrowie.
Z taką pewną nieśmiałością się przypomnę o przepisie na cytrynówkę.adasko719 pisze:My już też jesteśmy cali i zdrowi w domku![]()
![]()
![]()
, tylko jeszcze na 22 do pracy
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości