A nie pisze tam , przypadkiem, że ktoś potrzebuje zarejestrować to w UK ?Yesvs666 pisze:TRZYMAJCIE MNIE LUDZIE!!!
https://www.ebay.co.uk/itm/trike-for-re ... Sw9NhbEXN2
W czasach, gdzie papier na trajkę jest na wagę złota, taki jemioł wywozi trajkę zarejestrowaną w PL (tak przynajmniej wynika z zagmatwanej treści ogłoszenia) i sprzedaje w UK za cenę poniżej wartości papiera. Tożto odwrotnie powinno być! Tam się da nawet taczkę zarejestrować, byle miała światła i hamulec, a tu taka akcja!
Nóż się otwiera w kieszeni...
Ciekawe ogłoszenia.
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Re: Ciekawe ogłoszenia.
- Yesvs666
- Kontakt:
Treść ogłoszenia nie jest jednoznaczna, ale wynika z niej, że chce to raczej przerejestrować żeby tym jeździć w UK- tłumacząc wprost, że ma wszystkie papiery potrzebne do zarejestrowania w UK, przedstawił je do wglądu w ichniejszym W.K. i są hapi żeby ją zarejestrować po uprzednim zrobieniu przeglądu. Gość opisał tu proces przerejestrowana aut/ motocykli z importu w UK, co pozwala stwierdzić, że trajka papier już ma, tylko trzeba doprowadzić ją do ładu, zrobić przegląd i można aplikować o V5 (ichniejszym dowód).
Jeśli się nie mylę to niezły jemioł z tego gościa, żeby dobro narodowe jakim są kwity do trajki wywieźć z PL i tam sprzedawać po cenie złomu. Owszem, widziałem już trajki z PL na sprzedaż w UK, ale za konkretne pieniądze, a nie w cenie dobrego roweru...
Jeśli się nie mylę to niezły jemioł z tego gościa, żeby dobro narodowe jakim są kwity do trajki wywieźć z PL i tam sprzedawać po cenie złomu. Owszem, widziałem już trajki z PL na sprzedaż w UK, ale za konkretne pieniądze, a nie w cenie dobrego roweru...
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Tu chyba chodzi o taki myk jak pisze franky, nie znam angielskiego, żeby wchodzić w szczegóły ogłoszenia, ale gość z ogłoszenia też może nie znać. Wersja ze sprzedażą trajki nawet w tym stanie i jeszcze zarejestrowanej w Polsce za te pieniądze jest niedorzeczna.
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
Dobry rower to tak od 2000 funciaków raczejYesvs666 pisze:... a nie w cenie dobrego roweru...

- Yesvs666
- Kontakt:
Napisałem do gościa o co kaman, ciekawi mnie co autor miał na myśli...
Tak na marginesie to za 2k funtów to już jakąś trajkę lub fajny motur tam można kupić, a nie rower
Tak na marginesie to za 2k funtów to już jakąś trajkę lub fajny motur tam można kupić, a nie rower

- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Pawlik o dobrym pisał 

- Yesvs666
- Kontakt:
Nieeeee, ja pisałem o dobrym, a Pawlik o zajebistymArek pisze:Pawlik o dobrym pisał

- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
Oj tam, pisałem o dobrym, zajebiste rower kosztują coś koło 10 tyś funtówYesvs666 pisze:Nieeeee, ja pisałem o dobrym, a Pawlik o zajebistymArek pisze:Pawlik o dobrym pisał

https://sprint-rowery.pl/rower-gorski-c ... k-inc-2018
https://sprint-rowery.pl/rower-szosowy- ... k-inc-2018
...ale może to już lekka przesada

ale tak na poważnie, znam ludzi dla, których dobry rower zaczyna się od 15 tyś złotych i takie mają i na takich jeżdżą...rekraacyjnie

- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Normalni nie są

- Yesvs666
- Kontakt:
Znałem i ja takich "paniczów nowobogackich" co pokupowali wyczynowe, trialowe rowery swojej gównażerii, żeby Ci się po krawężnikach po mieście mieli czym tłuc- każdy za cenę dobrej fury. Jak to mawiał mój znajomy- kto się dupą urodził- motylem nie umrze.Arek pisze:Normalni nie są![]()
![]()
Wracając do tego ogłoszenia to historia zakręcona jak domek ślimaka, albo ten gościo jakiś robiony tzw. miękkim chu..., w ganku, na schodach, po kryjomu. Zadaję mu proste pytania, a typ gmatwa historię do poziomu powieści przygodowej. Jestem na etapie: Trajka zarejestrowana, ma vin, ma blachę, ale nie ma kwita... ???? O co kaman??? Ale typ twierdzi że jakieś polskie papiery ma, i można z tym śmiało walić do urzędu w UK i rejestrować. Jeszcze typa pomęczę, bo historia mnie zaciekawiła.
To już nie w tym dziale, ale pochwalę się tylko, że dzisiaj wyrwałem serce z forda, co zapoczątkowało lawinę zdarzeń, której to kulminacją będzie kolejna trajka śmigająca w Lublinie (no, w okolicy Lublina dokładniej)
- custom
- Member
- Kontakt:
Omne Trinum Perfectum.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Traja ładna to i zdjęcia kradną
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Yesvs666
- Kontakt:
...a buja się gościo z tym papierem od relianta już z rok, jak nie więcej... Chociaż... Słuchy mnie doszły że papier z relianta przeszedł ostatnio pozytywnie rejestrację.winda pisze:Traja ładna to i zdjęcia kradną
- krobia
- Kontakt:
...bo urzędnik był na potężnym kacuYesvs666 pisze:...a buja się gościo z tym papierem od relianta już z rok, jak nie więcej... Chociaż... Słuchy mnie doszły że papier z relianta przeszedł ostatnio pozytywnie rejestrację.winda pisze:Traja ładna to i zdjęcia kradną

- Yesvs666
- Kontakt:
Twoja? Info mam z Toruniakrobia pisze:...bo urzędnik był na potężnym kacuYesvs666 pisze:...a buja się gościo z tym papierem od relianta już z rok, jak nie więcej... Chociaż... Słuchy mnie doszły że papier z relianta przeszedł ostatnio pozytywnie rejestrację.winda pisze:Traja ładna to i zdjęcia kradną![]()
jak wytrzeźwieje to będzie cyrk

- krobia
- Kontakt:

Yesvs666 pisze:Twoja? Info mam z Toruniakrobia pisze:...bo urzędnik był na potężnym kacuYesvs666 pisze:...a buja się gościo z tym papierem od relianta już z rok, jak nie więcej... Chociaż... Słuchy mnie doszły że papier z relianta przeszedł ostatnio pozytywnie rejestrację.winda pisze:Traja ładna to i zdjęcia kradną![]()

- Yesvs666
- Kontakt:
...bo urzędnik był na potężnym kacu
Twoja? Info mam z Torunia

Yes or No

Yes or No

- aaannnd
- Kontakt:
ja się nad tym drugim jego ogłoszeniem zastanawiam, ciekawe czy cobra by przeszła na papierach Heralda.
- Yesvs666
- Kontakt:
Jest szansa, chociaż zależy jak ta Cobra zrobiona będzie- jak będzie wszystko nówka, silnik wtrysk, laminat, etc to trzeba być debilem żeby uwierzyć w ten rocznik. Druga sprawa to trzeba być ułomnym żeby Cobry od Triumpha nie odróżnić, ale u nas wszystko możliweaaannnd pisze:ja się nad tym drugim jego ogłoszeniem zastanawiam, ciekawe czy cobra by przeszła na papierach Heralda.
- Yesvs666
- Kontakt:
To jak będzie, dowiemy się jak to z tym reliantem było? Taki papier łatwo zdobyć jakby ktoś potrzebował...Yesvs666 pisze:...bo urzędnik był na potężnym kacu![]()
Yes or No
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
łatwo i prostoYesvs666 pisze:To jak będzie, dowiemy się jak to z tym reliantem było? Taki papier łatwo zdobyć jakby ktoś potrzebował...Yesvs666 pisze:...bo urzędnik był na potężnym kacu![]()
Yes or No

- custom
- Member
- Kontakt:
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Marek sprawdzę...chyba mam.custom pisze:Kupię suche półosie od garbusa , może ktoś ma ?
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Musiałbym sprawdzić.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- custom
- Member
- Kontakt: