WETERAN pisze:W piątek przed południem (ok.godz.10:00) mogę przyjechać.....
Mogę? czy chcę
Jeżeli napisałem to znaczy, że chce Będę ok.godz. 10:00/11:00 - mam do przejechania ok.170 km. z Przemętu-Perkowo do Bożejewiczek
Jaki jest adres Zlotu - chce blisko zloty wynająć pokój na dwie noce - ?
Arek pisze:Bożejewiczki. Pokoju szukaj w Żninie. 3-4 km od Bożejewiczek
OK.,dziękuje - a adres restauracji "ROUTE 66"?
Ten sam co zlotu - generalnie wbij w nawigację Silverado City Bożejewiczki - wszystko masz na miejscu i zlot i restauracje.
OK>, dziękuje - niestety ze względu na duży ruch "turystyczny" noclegu nie ma nigdzie - wezmę namiot i spróbuje w nim przenocować - wnuczka twierdzi, że to mi się uda
winda pisze:Zadzwoń do silverado. Mają na miejscu przyczepy do spania. Może jeszcze wolne
Dziękuje - właśnie telefonuje - być może się uda - a jak nie to pozostanie namiot bo hotele są 2 - 3 km. od zlotu a ja po alkoholu (mam zamiar się czegoś napić) nie jeżdżę
WINDA, miałeś racje, przyczepa była wolna, zarezerwowałem ją - dziękuje za pomoc.
franky pisze:Prośba do Arka. Czy mógłbyś pogadać z właścicielem, aby przeniósł śniadania z małej restauracji do dużej sali, tak jak było za pierwszym razem.
Pogadać mogę, ale jak będzie - nie wiem Pogadam, pogadam...
franky pisze:Prośba do Arka. Czy mógłbyś pogadać z właścicielem, aby przeniósł śniadania z małej restauracji do dużej sali, tak jak było za pierwszym razem.
O to to, właśnie !
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Zmotywuj . Poproś ładnie . Niech sobie cene podniesie. Cokolwiek, aby można jak człowiek usiąść i pogadać.
Zmotywuj . Poproś ładnie . Niech sobie cene podniesie. Cokolwiek, aby można jak człowiek usiąść i pogadać.
Franky cenę to i bez tego podniesie
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!