tak jak prawdziwe murzyny z lasuBaran pisze:
E tam, usiądniemy na trawce

tak jak prawdziwe murzyny z lasuBaran pisze:
pawlikTrike pisze:tak jak prawdziwe murzyny z lasuBaran pisze:
ożesz qrwa . ja już jestem cały pocięty przez komary i inne paskudy, w tym roku nas zeżrą jebane.Sulkyrider pisze:Zaleca się zabranie środków ochrony przeciw komarom. Dziś mnie jeden zaatakował, ale jeszcze słońce grzało, nie wiem jak będzie wieczorem. Pamiętam, że w zeszłym roku cięły zawzięcie. Niewyżyte, bo wokół tylko dzika przyroda, więc jak poczują świeżą krew, to rąbią jak opętane. Jak ktoś ma offy czy inne odstraszacze, to ma większe szanse zachować sobie trochę krwi.
Co racja to racja , mogłeś mu tylko jaja urwać i puścić wolno ,niech jego kumple wiedzą że trajkersi nie żartująSulkyrider pisze:Spoko, na razie był jeden komar, to go załatwiłem. Wiem, mogłem go pokaleczyć i puscić wolno, żeby opowiedział kumplom, ale mnie poniosło.
Winda , to jest --Murzynowo Leśne -- tam wszystko może być innewinda pisze:Jaja urwać komarzycy? Wysoko postawiona poprzeczka...
dla tego nie zapisuję się na listy , ale będęSulkyrider pisze:No to coraz więcej ludzi się wykrusza
Adasko ja podobnie. Nie zapisuję sie ale jak mogę to próbuje pojawić sięadaśko pisze:dla tego nie zapisuję się na listy , ale będęSulkyrider pisze:No to coraz więcej ludzi się wykrusza
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość