mnie też wywala jak chcę z telefonu wrzucić, z kompa idą gładkoGREGOR pisze:Sulky, nie potrafię takich rzeczySulkyrider pisze:To może być ograniczenie wielkości załączanego pliku.
Zmniejsz rozdzielczość zdjęć przed wrzuceniem., przecież zdjecia powyżej są takiej samej rozdzielczości i nie było problemu...
Tatry 2108
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Re: Tatry 2108
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- Skorpion
Dzięki za wspaniałą wycieczkę , pogoda dopisała - praktycznie sprzęty wytrzymały
Ludziska wspaniali , organizacja pierwsza klasa . POZDRAWIAM
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Dzięki Skorpion i przepraszam za to co nie wyszło, a co się odwlecze to nie ucieczeSkorpion pisze:Dzięki za wspaniałą wycieczkę , pogoda dopisała - praktycznie sprzęty wytrzymały

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- GREGOR
- Kontakt:
Może teraz coś się uda...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
długo mnie na forum nie było
Przed wyjazdem w Tatry dzwonił wprawdzie Franky i mówił że ma osie kilo karkówki do zjedzenia. Kłamał. Oprócz wspomnianej ilości karkówki były sałatki, chlebki pieczone itd. Jak na weselu
Daliśmy radę chyba tylko połowę zjeść
Dziękuję Franky!!!!
Co do wyjazdu. Nie wszystko poszło jak było planowane. Nawet sporo nie poszło. Jak mówi poeta: bunkrów nie ma ale i tak jest zajebiście
Wyjazd uważam mimo wszystko za bardzo udany. Gregor jak zwykle niezastapiony w zabawianiu towarzystwa, organizowaniu trasy i kwater a przede wszystkim w dokumentowaniu naszych poczynań. Dziękuję Gregor że jesteś jaki jesteś !!!
Najbardziej jednak zaskoczyło mnie że trajka dojechała i wróciła z nalotem 1100km po drogach różnej kategorii odśnieżania. Moja trajka jednak lubi jak towarzystwo integruje sie na poboczach dróg więc zadbała i o ten aspekt wyprawy

Przed wyjazdem w Tatry dzwonił wprawdzie Franky i mówił że ma osie kilo karkówki do zjedzenia. Kłamał. Oprócz wspomnianej ilości karkówki były sałatki, chlebki pieczone itd. Jak na weselu

Daliśmy radę chyba tylko połowę zjeść

Dziękuję Franky!!!!

Co do wyjazdu. Nie wszystko poszło jak było planowane. Nawet sporo nie poszło. Jak mówi poeta: bunkrów nie ma ale i tak jest zajebiście

Wyjazd uważam mimo wszystko za bardzo udany. Gregor jak zwykle niezastapiony w zabawianiu towarzystwa, organizowaniu trasy i kwater a przede wszystkim w dokumentowaniu naszych poczynań. Dziękuję Gregor że jesteś jaki jesteś !!!

Najbardziej jednak zaskoczyło mnie że trajka dojechała i wróciła z nalotem 1100km po drogach różnej kategorii odśnieżania. Moja trajka jednak lubi jak towarzystwo integruje sie na poboczach dróg więc zadbała i o ten aspekt wyprawy

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- GREGOR
- Kontakt:
No to jak już wspomniałeś o nie planowanych sytuacjach z naszymi maszynami, to chyba trzeba zapodać jakieś fotowinda pisze:długo mnie na forum nie było![]()
Przed wyjazdem w Tatry dzwonił wprawdzie Franky i mówił że ma osie kilo karkówki do zjedzenia. Kłamał. Oprócz wspomnianej ilości karkówki były sałatki, chlebki pieczone itd. Jak na weselu![]()
Daliśmy radę chyba tylko połowę zjeść![]()
Dziękuję Franky!!!!![]()
Co do wyjazdu. Nie wszystko poszło jak było planowane. Nawet sporo nie poszło. Jak mówi poeta: bunkrów nie ma ale i tak jest zajebiście![]()
Wyjazd uważam mimo wszystko za bardzo udany. Gregor jak zwykle niezastapiony w zabawianiu towarzystwa, organizowaniu trasy i kwater a przede wszystkim w dokumentowaniu naszych poczynań. Dziękuję Gregor że jesteś jaki jesteś !!!![]()

Odpoczynki są ważne , ale nie po przejechaniu kilku dziesięciu kilometrów i do tego w pełnym słońcu, bez żadnego cienia

Pierwsza przygoda dotyczy trajki Windy, kabelek od sterowania wentylatorami se zaśniedział no i efekt był taki jak na fotach

Jednak mimo tych dwóch zdarzeń nic nas nie zaskoczyło, mając takie zaplecze narzędziowe i wiele chętnych rąk do pomocy poradziliśmy sobie prawie jak na rajdzie Paryż-Zakopane

Z góry zaznaczę że też pomagałem i też miałem ręce w smarach i głowę poobijaną , ale wiecie że mi nikt zdjęcia nie zrobi, bo po co, a selfi jak mam obie ręce pod karoserią chyba jest nie możliwe do wykonania, ale za to w wolnej chwili mogę robić nasz wspólny dokument

Ok, może się rozpisałem, ale dziękuję wszystkim uczestnikom i każdemu z osobna za to że jesteście

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
piękna, niezapomniana wycieczka
zazdraszaczam
A poważnie pisząc fajnie że wszystko udało się bez zbędnych złych przygód - bo takie awarie to nie awarie
Piękne widoki, piękna trasa 
Gratuluję - dawajcie więcej opisów miejsc i fot

A poważnie pisząc fajnie że wszystko udało się bez zbędnych złych przygód - bo takie awarie to nie awarie

Gratuluję - dawajcie więcej opisów miejsc i fot

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Osiem kilo ogórków małosolnych! I to bez alkoholu! 

- krobia
- Kontakt:
Kibel dał radę to wszystko "przerobić"franky pisze:Osiem kilo ogórków małosolnych! I to bez alkoholu!

- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Zadzwoń do tego pensjonatu , gdzie byli.krobia pisze:Kibel dał radę to wszystko "przerobić"franky pisze:Osiem kilo ogórków małosolnych! I to bez alkoholu!![]()

- aaannnd
- Kontakt:
Z tym Paryżem to się dużo nie pomyliłeś, bo to jakieś 5km na południowy wschód od frankiego.
pozdrawiam
Andrzej
pozdrawiam
Andrzej
- GREGOR
- Kontakt:
Dzięki za pozdrowienia, oczywiście cieszę się że mogliśmy Cię osobiście poznać i mam nadzieje że nie ostatni raz spotkaćaaannnd pisze:Z tym Paryżem to się dużo nie pomyliłeś, bo to jakieś 5km na południowy wschód od frankiego.
pozdrawiam
Andrzej

A o Paryżu to taki strzał w ciemno

- winda
- Secretary
- Kontakt:
Przeczytałem sobie ten temat w ramach odświerzenia pamięci. Powiem krótko. Mus jechać w ttm roku !!!
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
- GREGOR
- Kontakt:
-
- Member
- Kontakt: