łooo kurłaaaaa....aż tak niskoadaśko pisze:Bierz moją za 5 tys bez kwita

łooo kurłaaaaa....aż tak niskoadaśko pisze:Bierz moją za 5 tys bez kwita
Bywają słabsze dni,krobia pisze:łooo kurłaaaaa....aż tak niskoadaśko pisze:Bierz moją za 5 tys bez kwita
mam czarny pas z paintaYesvs666 pisze:Nie bardzo widzę jak z Twojej zrobić family trike,(..)!adaśko pisze:Bierz moją za 5 tys bez kwita
Kurcze, kusi... ale dokładanie do niej siedzeń, kufrów itp. to jakoś tak, jakby pojechać do Louvre'u i domalować Monie kapelusz i okulary- możecie się zgadzać, lub nie, dla mnie ta trajka to dzieło skończone- nie widziałem na żywo, ale zdjęcia mnie przekonują do wizji twórcy- jedynie pod dupsko bym zrobił miękko żeby hemoroidy miały wygodnie. Jakbym miał się grzebać w robienie trajki na 2 osoby- za ten pinionc nawet bym się chwili nie wahał i brałbym jak ciapaty zasiłek. Jakoś tak wolałbym coś rozpoczętego albo "bezpłciowego"- żeby szkoda psuć nie było. Swoją drogą koledzy mają rację- 5 tysi za to to jakby pójść i ukraść...Czarek-trike pisze:mam czarny pas z paintaYesvs666 pisze:Nie bardzo widzę jak z Twojej zrobić family trike,(..)!adaśko pisze:Bierz moją za 5 tys bez kwita
Adaś nie jebnołeś się o jeden dzień ?adaśko pisze:Bierz moją za 5 tys bez kwita
Dziś 01, 04 to na pewno żarcikrożek pisze:Adaś nie jebnołeś się o jeden dzień ?adaśko pisze:Bierz moją za 5 tys bez kwita
Nie nie jebnąłem się, cena na dzień dzisiejszy Trożek pisze:Adaś nie jebnołeś się o jeden dzień ?adaśko pisze:Bierz moją za 5 tys bez kwita
nie żarcik , jeszcze aktualne , ale nie wiem jak długoOLAF pisze:Dziś 01, 04 to na pewno żarcikrożek pisze:Adaś nie jebnołeś się o jeden dzień ?adaśko pisze:Bierz moją za 5 tys bez kwita![]()
![]()
Nie na garbusie, na dupie garbusa. Silnik chcę wrzucić od Japonii (micra/swift), a że mam fetysz na silnik w "dupie" i najlepiej widoczny- to będzie to fajnie wyglądać, myślałem o wsadzeniu subaru, ale chyba odpuszczę. EA71/81 trudno znaleźć, a paskowych nie chcę, bo brzydkie takie jakieś. Trajkę chcę rekreacyjną, nie do wygłupów, więc taka micra, czy swift pociągnie bez problemu.Czarek-trike pisze:Bój się Boga... nie rób trajki na garbusie
No wiem, wiem, tylko te kompletne, bez kwita nijak nie podchodzą pod moją wizję, traja Bobbera była jeszcze w stadium nadającym się do przeróbki, ale poszła... Wiem, że garbate części swoimi prawami się rządzą- dlatego pytam, próbowałem to wyceniać jako indywidualne graty- ale rozrzut w cenach jak z ruskiej pepeszy- taka skrzynia biegów 400-1500zł- i weź tu wyceń...winda pisze:Sam wiesz że za tyle można kupić kompletną bez kwita
Micra 1,3-75km, 1,4-82km- i najważniejsze- nie wieśwagen, tylko japonia, silnik alu, ładnie wyżebrowany- widać kunszt inżyniera. No i taką Micrę z dobrym piecem za psie pieniądze kupi, bo tam buda zgnije prędzej, niż coś w silniku zdechnie. Można oczywiście kupić sam silnik+ kable, ale to może drożej wyjśćbandit pisze:Jak silnik Japonii to tylko motocyklowy i to najlepiej od Hondy VFR!!
A jak już to 1.8 90 koni albo 2.0 115 koni w Benie pod gazociąg z wiesvagena.
szybko umierają te vwbandit pisze:Jak silnik Japonii to tylko motocyklowy i to najlepiej od Hondy VFR!!
A jak już to 1.8 90 koni albo 2.0 115 koni w Benie pod gazociąg z wiesvagena.
W traji i to bez gazu zabiłem 1.6 z sirocco i 1.8 z golfa. W następnym sezonie kolejny 1,8 z passata. W aucie jest inaczej, są "ograniczenia fabryczne "bandit pisze:Arek miałem 1.8 90 koni w moim Ventylu, 150 tys wykręciłem na gazociągu i chodził jak powinien, a kopyto mam ciężkie.
...te 2 wieczory wolne trzeba najpierw miećbobber pisze:Kolego rame n garbie zrobisz za dwa wieczory . Powodzenia
Arek pisze:
W traji i to bez gazu zabiłem 1.6 z sirocco i 1.8 z golfa. W następnym sezonie kolejny 1,8 z passata. W aucie jest inaczej, są "ograniczenia fabryczne "![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość