Witam wszystkich.
Kupię uszkodzoną trajkę nie nadającą się do odbudowy, ale zarejestrowaną jako pojazd samochodowy inny.
Kontakt najlepiej telefoniczny lub SMS pod numerem telefonu 697-636-357.
Kupię trajkę
-
- Kontakt:
- Yesvs666
- Kontakt:
Re: Kupię trajkę
...a ma ktoś może jakąś rozpoczętą traję do opchnięcia? Jakiś projekt zaczęty do dokończenia albo traję potrzebującą "rezurekcji", coś "prawie gotowego" ale bez kwita? Nie bardzo mi się chce od nowa coś budować, bo średnio czasowy jestem, a papier mam- szkoda żeby leżał, więc może przy sobocie po robocie by się znalazła chwilka...
- Yesvs666
- Kontakt:
Nie dodałem, że papier mam na vw 1300- także coś bardziej w ten deseń...Yesvs666 pisze:...a ma ktoś może jakąś rozpoczętą traję do opchnięcia? Jakiś projekt zaczęty do dokończenia albo traję potrzebującą "rezurekcji", coś "prawie gotowego" ale bez kwita? Nie bardzo mi się chce od nowa coś budować, bo średnio czasowy jestem, a papier mam- szkoda żeby leżał, więc może przy sobocie po robocie by się znalazła chwilka...
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Hmmm uśmiałem się
w pierwszym poście piszesz że kupisz złom ,ale zarejestrowany ,a w ostatnim poście że masz papiery , no to o co kaman
....
Nie wiem czemu -sory- ,ale przypomniał mi się tekst z Nikosia ...To ty chcesz ,wedkę czy rybę
...
A na poważnie to teraz nawet zlomy kosztują ,i nawet jak kupisz to nie wiesz na czym stoisz , ale szukaj okazja się zawsze może trafić , wszyscy pamiętamy niebieską traje

Nie wiem czemu -sory- ,ale przypomniał mi się tekst z Nikosia ...To ty chcesz ,wedkę czy rybę

A na poważnie to teraz nawet zlomy kosztują ,i nawet jak kupisz to nie wiesz na czym stoisz , ale szukaj okazja się zawsze może trafić , wszyscy pamiętamy niebieską traje

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Kowall coś poplątałeśkowall pisze:Hmmm uśmiałem sięw pierwszym poście piszesz że kupisz złom ,ale zarejestrowany ,a w ostatnim poście że masz papiery , no to o co kaman
....
Nie wiem czemu -sory- ,ale przypomniał mi się tekst z Nikosia ...To ty chcesz ,wedkę czy rybę...

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Upss
tak to jest jak się pisze z tel. 

- Yesvs666
- Kontakt:
A je to, podpiąłem się pod temat kolegi, żeby "burdelu" na forum nie robić, Kolega chce papir a ja projekt do skończenia- niby efekt końcowy ten sam, ale potrzeba różna 

- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Mam nowy silnik Garbusa 1200 I resztę części z których można skręcić fajną trajeczkę . Do tego karoseria Rewaco . Zrobiłbym ramę , przednie zawieszenie i trajka staje na kołach jak chcesz.Yesvs666 pisze:A je to, podpiąłem się pod temat kolegi, żeby "burdelu" na forum nie robić, Kolega chce papir a ja projekt do skończenia- niby efekt końcowy ten sam, ale potrzeba różna
Omne Trinum Perfectum.
- bandit
- Kontakt:
Hmmm. Nie mam kiedy kończyć swojej....tyle że mam z papierem...nie spełniam oczekiwań