Hmmm - rozumiem, że prawdziwi twardziele jadą bez szyby, piórnika i oparcia ? Ja jestem miękki więc mam szybę i oparcie w moto. Ale jak już Czarku zrobisz tak jak powinno to być to wpadnij do mnie haraskiem na kawę.Czarek-trike pisze: Dzisiaj usunąłem zestaw ''niedzielnego czoperowca''
Kupię H-D sportster 1200C
-
- Member
- Kontakt:
Re: Kupię H-D sportster 1200C
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Rożek, ale piórnika nie masz? Akurat szyba i oparcie mają wartość użytkową więc jest ok, zależnie oczywiście od wielkości szybyrożek pisze:Hmmm - rozumiem, że prawdziwi twardziele jadą bez szyby, piórnika i oparcia ? Ja jestem miękki więc mam szybę i oparcie w moto. Ale jak już Czarku zrobisz tak jak powinno to być to wpadnij do mnie haraskiem na kawę.Czarek-trike pisze: Dzisiaj usunąłem zestaw ''niedzielnego czoperowca''

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Niby racja że cepelia ,ale jak nie ma miejsca to jest na pewno przydatny , jak zaczniesz jeżdzić to to doceniszyunkers pisze:Rożek, ale piórnika nie masz? Akurat szyba i oparcie mają wartość użytkową więc jest ok, zależnie oczywiście od wielkości szybyrożek pisze:Hmmm - rozumiem, że prawdziwi twardziele jadą bez szyby, piórnika i oparcia ? Ja jestem miękki więc mam szybę i oparcie w moto. Ale jak już Czarku zrobisz tak jak powinno to być to wpadnij do mnie haraskiem na kawę.Czarek-trike pisze: Dzisiaj usunąłem zestaw ''niedzielnego czoperowca''Piórnik to jednak cepelia straszna.

- winda
- Secretary
- Kontakt:
Bez piórnika nie ma gdzie schować narzędzi. Ale narzędzie przecież nie są potrzebne przy harleyu 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
A my coś wiemy na ten tematwinda pisze:Bez piórnika nie ma gdzie schować narzędzi. Ale narzędzie przecież nie są potrzebne przy harleyu

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- Baran
- Member
- Kontakt:
Się zgadzam w pełni Kowallkowall pisze:Niby racja że cepelia ,ale jak nie ma miejsca to jest na pewno przydatny , jak zaczniesz jeżdzić to to doceniszyunkers pisze:Rożek, ale piórnika nie masz? Akurat szyba i oparcie mają wartość użytkową więc jest ok, zależnie oczywiście od wielkości szybyrożek pisze:Hmmm - rozumiem, że prawdziwi twardziele jadą bez szyby, piórnika i oparcia ? Ja jestem miękki więc mam szybę i oparcie w moto. Ale jak już Czarku zrobisz tak jak powinno to być to wpadnij do mnie haraskiem na kawę.Czarek-trike pisze: Dzisiaj usunąłem zestaw ''niedzielnego czoperowca''Piórnik to jednak cepelia straszna.
![]()
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Ja nie wnikam kto i na czymrożek pisze:Hmmm - rozumiem, że prawdziwi twardziele jadą bez szyby, piórnika i oparcia ? Ja jestem miękki więc mam szybę i oparcie w moto. Ale jak już Czarku zrobisz tak jak powinno to być to wpadnij do mnie haraskiem na kawę.Czarek-trike pisze: Dzisiaj usunąłem zestaw ''niedzielnego czoperowca''

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
Do znawców tematu jazdy, ujeżdżania itd, budujecie skomplikowane i bardzo pracochłonne sprzęty, czasem kminicie rozwiązanie tematu z budowy tygodniami, a może miesiącami, a jedyne co dajecie rady zrobić żeby parę kluczy przewieźć to zamocowanie piórnika, to jakby przekonywać, że najlepsze co może cię w życiu spotkać to zakup passata w dieslu
oczywiście bez urazy, piórnik - rzecz gustu.

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Czaruś gratuluję zakupu . Teraz sprzęt wygląda dużo lepiej, Ale przydałby się uchwyt na napój
.

Omne Trinum Perfectum.
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
jedziesz do mnie ?Czarek-trike pisze:Ja nie wnikam kto i na czymrożek pisze:Hmmm - rozumiem, że prawdziwi twardziele jadą bez szyby, piórnika i oparcia ? Ja jestem miękki więc mam szybę i oparcie w moto. Ale jak już Czarku zrobisz tak jak powinno to być to wpadnij do mnie haraskiem na kawę.Czarek-trike pisze: Dzisiaj usunąłem zestaw ''niedzielnego czoperowca''Mi się osoboście obwieszony sport nie podoba więc wypierdalam to co się nie przyda
Zaproszenie - super dzięki, ale myślę,że jeszcze będę musiał podciągnać kondycję.. póki co obstawiam bliższy cel..

-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Prawie?Arek pisze:(..)
jedziesz do mnie ?

Póki co kompletuję ''graty'' ..dzisiaj przyjszedł rollgaz na lewą łape...

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Member
- Kontakt:
Nie mam passata w dieslu, ale jak pogrzebałem to piórnik znalazłem - tylko czasem głupi piórnik jest super by schować dokumenty i kasę - w przeciwieństwie do Roba nie lubię płacić mokrą kasą. A i ogólnie wygodny się robię.yunkers pisze:Do znawców tematu jazdy, ujeżdżania itd, budujecie skomplikowane i bardzo pracochłonne sprzęty, czasem kminicie rozwiązanie tematu z budowy tygodniami, a może miesiącami, a jedyne co dajecie rady zrobić żeby parę kluczy przewieźć to zamocowanie piórnika, to jakby przekonywać, że najlepsze co może cię w życiu spotkać to zakup passata w diesluoczywiście bez urazy, piórnik - rzecz gustu.
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
oj tam oj tam - za to jest co wspominać 

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Tak jak piszesz yunkers -to rzecz gustu- w pierwszej mam bo musiałem zabudować wolną przestrzeń i bez mi się nie podobało ,ale zabij mnie za cholerę nie wiem co w nim tam mam -zapomniałem -yunkers pisze:Do znawców tematu jazdy, ujeżdżania itd, budujecie skomplikowane i bardzo pracochłonne sprzęty, czasem kminicie rozwiązanie tematu z budowy tygodniami, a może miesiącami, a jedyne co dajecie rady zrobić żeby parę kluczy przewieźć to zamocowanie piórnika, to jakby przekonywać, że najlepsze co może cię w życiu spotkać to zakup passata w diesluoczywiście bez urazy, piórnik - rzecz gustu.

- Baran
- Member
- Kontakt:
Wielu z was wie jak wygląda moja traja.
Zawsze uważałem, ze piórniki, qfry i inne frędzle są słabe.
Jednak, od jakiegoś czasu piórnik mam, po prostu przy prostej formie i braku KUFRÓW (Franky
),
nie miałem, gdzie kluczy potrzebnych do napraw bierzących, schować.
I tym sposobem, przyroda dała mi znak co mam zrobić
Zawsze uważałem, ze piórniki, qfry i inne frędzle są słabe.
Jednak, od jakiegoś czasu piórnik mam, po prostu przy prostej formie i braku KUFRÓW (Franky

nie miałem, gdzie kluczy potrzebnych do napraw bierzących, schować.
I tym sposobem, przyroda dała mi znak co mam zrobić

Zawsze byłem zwolennikiem motocykli obdarciuchów golasków , ale w prezencie otrzymałem kufry no i je założyłem , i wnioski ; bardzo przydatna rzecz na klamoty graty i kurtka wejdzie i jak dobrze dobrane do lini motocykla to tak w oczyska nie kłują 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
Dark dobrze, że kufry, a nie piórnik 

- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Przeciwdeszczowa wejdziedark pisze:Jaki ten piórnik miał by być żeby kurtkę zmieścić ...![]()
![]()

Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Właśnie....Sulkyrider pisze:Przeciwdeszczowa wejdziedark pisze:Jaki ten piórnik miał by być żeby kurtkę zmieścić ...![]()
![]()
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- krobia
- Kontakt:
z lidla mogła by nie wejść ale taka na pewnodark pisze:z lidla
http://cdn.natemat.pl/5faa1a0859d51bdd2 ... ,0,0,0.jpg
-
- Kontakt:
Niestety świat się kończy , nawet tutaj to dziadostwo dotarłokrobia pisze:z lidla mogła by nie wejść ale taka na pewnodark pisze:z lidla

- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
krobia pisze:z lidla mogła by nie wejść ale taka na pewnodark pisze:z lidla
Piękna , gustowna , patriotyczna pelerynka.

- Baran
- Member
- Kontakt:
To pelerynka na miarę naszych czasów i możliwościfranky pisze:krobia pisze:z lidla mogła by nie wejść ale taka na pewnodark pisze:z lidla
Piękna , gustowna , patriotyczna pelerynka.