Witam
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Re: Witam
Witaj, czy aby nie za bardzo się cofasz w czasie ? Maluch to raczej już przeżytek i mocą nie powala, garbus też dupy nie urywał ,
więc dlaczego 126 ?
Po za tym wiesz że nie zarejestrujesz już tego typu pojazdu ?
więc dlaczego 126 ?
Po za tym wiesz że nie zarejestrujesz już tego typu pojazdu ?
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- winda
- Secretary
- Kontakt:
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Pewnie jakaś praca dyplomowa czy cuś
Chuj z tymi trajkami.. fotki nauczycielek do 39 r ż dawaj
Chuj z tymi trajkami.. fotki nauczycielek do 39 r ż dawaj
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Kontakt:
GREGOR robię to w ramach pracy w szkole hmm już tłumacze dlaczego fiat 126p ponieważ skrzynka biegów jest pięknie złączona z silnikiem czyli po prostu wyjąłem cały tył i mam ponieważ muszę zdążyć w tym roku szkolnym i druga sprawa to kasa szkoła na razie na więcej nie pozwala może na następny rok szkolny coś więcej Jak ukończe projekt na pewno sie nim pochwalę trajka ma tylko reprezentować szkołę nie potrzebuje do niej papierów do rejestracji ani tym podbniej Pozdrawiam
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
nadal ponawiam ..sugestię o fotę nauczycielek zaraz mi się przypomina ''pani od matematyki'' z technikum..w białych spodniach, stringach i dekolcie i tekst ''ale bym ją ruchał'' ... na co odpowiedziala '' co rucha? jak ruchał? najpierw musi wam coś podrosnąć '' albo pani od chemii i komentarze , że ma fajne cycki ehh... stary korzystaj...Noreczek pisze:W szkole o to chodzi żeby się czegoś nauczyć i zrobić samemu i budżet
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Dobre.Czarek-trike pisze:nadal ponawiam ..sugestię o fotę nauczycielek zaraz mi się przypomina ''pani od matematyki'' z technikum..w białych spodniach, stringach i dekolcie i tekst ''ale bym ją ruchał'' ... na co odpowiedziala '' co rucha? jak ruchał? najpierw musi wam coś podrosnąć '' albo pani od chemii i komentarze , że ma fajne cycki ehh... stary korzystaj...Noreczek pisze:W szkole o to chodzi żeby się czegoś nauczyć i zrobić samemu i budżet
- czerwonyskorpion
- Member
- Kontakt:
Witaj , większość z nas zaczynała od trajek na maluszku , więc raczej nie powinieneś mieć problemów z otrzymaniem wyczerpujących wyjaśnień w tych kwestiach . W razie czego pisz do Profesora Pawlika on jest naszym guru we wszelkich detalach.
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
No kuźwa co Ty gadasz ??? projektu ramy na maluszku nie mam...czerwonyskorpion pisze:Witaj , większość z nas zaczynała od trajek na maluszku , więc raczej nie powinieneś mieć problemów z otrzymaniem wyczerpujących wyjaśnień w tych kwestiach . W razie czego pisz do Profesora Pawlika on jest naszym guru we wszelkich detalach.
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- Szalony-Mateo
- Kontakt:
Witam i ja.