Lokalizacje dobrze trafiłeś Góra -dolnośląskie , plac przy liceum ogólnokształcące start godz. 16 . Zapraszamy serdecznieWETERAN pisze:Jeżeli do ta Góra w dolnośląskim to jak pogoda dopisze (brak deszczu i temperatura powyżej 12 st.C.) to najprawdopodobnie będę.
Podaj adres i godzinę o której się zaczyna?
Niestety godz. rozpoczęcia nie zależy od nas . My mamy taki plan że spotykamy się o godz. 15 na stacji BP w Górze i około 15:20 ruszamy pod liceum.WETERAN pisze:Teraz zobaczyłem,że start o godz. 16:00 - a o godz. 17:00 już się robi szarówka - czy nie można było tej sobotniej "imprezy" zrobić wcześniej aby nie wracać gdy jest ciemno?!
Szkoda że CI się nie udało bo znowu traja zrobiła największą atrakcję i była by potrzebna pomoc bo aż mi się zrobił odcisk na kciuku od skakania takich krótkich przejazdów z dzieciakamiWETERAN pisze:Miałem rano awarie, nie mogłem odpalić a jak już to zadziałało to okazało się, że wystarczyło przeczyścić świece i ustawić odpowiednio w nich elektrody - co za debil ze mnie - dlatego przepraszam ale już jest za późno na jazdę do Was!
Podaj mi konto to chociaż coś wpłacę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości