szukam kontaktu
-
- Krótki opis: Żyj i daj żyć innym.
- Kontakt:
szukam kontaktu
Szukam kontaktu z posiadaczami trajek z Dolnego Śląska w celu wspólnych "wypadów" - październik i listopad może jeszcze pozwoli na wspólną jazdę w ciekawe miejsca.
Żyj i daj żyć innym.
- sasza
- Kontakt:
Re: szukam kontaktu
Wita ,ja jestem z Wrocka ale w tym roku to chyba nie dam rady bo moja traja jest w przebudowie ,pozdrawiam
-
- Kontakt:
OK.,ale dobrze jest wiedzieć i utrzymywać kontakt.sasza pisze:Wita ,ja jestem z Wrocka ale w tym roku to chyba nie dam rady bo moja traja jest w przebudowie ,pozdrawiam
Żyj i daj żyć innym.
- Baran
- Member
- Kontakt:
Legnica, ale się rozmnożyłem i ten rok odpada 

- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
W przyszłym się, chyba, nie mnożysz ?Baran-Lamm pisze:Legnica, ale się rozmnożyłem i ten rok odpada
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
No to gratulacje Lamm , będziesz miał kogo wozić trająBaran-Lamm pisze:Legnica, ale się rozmnożyłem i ten rok odpada

Omne Trinum Perfectum.
-
- Kontakt:
GRATULUJE - teraz zacznie się prawdziwe życie rodzinneBaran-Lamm pisze:Legnica, ale się rozmnożyłem i ten rok odpada

Biorę się w garażu za kosmetykę trajki - polerowanie, uzupełnianie lakiery itp.prace.
Żyj i daj żyć innym.
- Baran
- Member
- Kontakt:
W sumie wstęp do mnożenia jest całkiem ok.......franky pisze:W przyszłym się, chyba, nie mnożysz ?Baran-Lamm pisze:Legnica, ale się rozmnożyłem i ten rok odpada

- franky
- Member
- Kontakt:
Ciekawe co Żona Twa na to?Baran-Lamm pisze:W sumie wstęp do mnożenia jest całkiem ok.......franky pisze:W przyszłym się, chyba, nie mnożysz ?Baran-Lamm pisze:Legnica, ale się rozmnożyłem i ten rok odpada![]()

-
- Kontakt:
Na zlocie w Żarach były 4 trajki (relacja kolegi z Górnego Śląska) - zlot pod względem organizacyjnym super - pogoda też podobno dopisała.
Żyj i daj żyć innym.
- BOOM
- Kontakt:
Chyba chodzi Ci o Żory.Byłem i jak wyjeżdżałem z domu ok 13 (na 4 kołach) to lało jak z cebra.Potem się faktycznie wypogodziło i już do końca dnia było piękne słońce.A trajek z tego co widziałem to były 4 .
- franky
- Member
- Kontakt:
Biorąc pod uwagę odległość jaką masz to pokonania, to na piechotę !BOOM pisze:Chyba chodzi Ci o Żory.Byłem i jak wyjeżdżałem z domu ok 13 (na 4 kołach) to lało jak z cebra.Potem się faktycznie wypogodziło i już do końca dnia było piękne słońce.A trajek z tego co widziałem to były 4 .

- BOOM
- Kontakt:
Na piechotke z 5 godz.(licząc 5km/h) 

-
- Kontakt:
Cóż, ze Świebodzic do Żor to ok. 250 km.licząc średnia 70 km/h + korek przy wjeździe na A 4 we Wrocławiu to ok. 5 godzin trajką. Dobrze, że nie pojechałem bo bym kloł na deszcz - na wiosnę w 2018r. będę na pewno.
Znajomy przesłał mi na mesengera film ale nie wiem jak go ściągnąć aby tu zamieścić.
Znajomy przesłał mi na mesengera film ale nie wiem jak go ściągnąć aby tu zamieścić.
Żyj i daj żyć innym.
- Baran
- Member
- Kontakt:
Dzięki za życzeniafranky pisze:Ciekawe co Żona Twa na to?Baran-Lamm pisze:W sumie wstęp do mnożenia jest całkiem ok.......franky pisze:W przyszłym się, chyba, nie mnożysz ?Baran-Lamm pisze:Legnica, ale się rozmnożyłem i ten rok odpada![]()

Franky mam nadzieję, że jej tez się podoba

-
- Kontakt:
Jutro zapowiadają świetną pogodę, czy ktoś ma czas (tatusiowi należy się wychodne, w przeciwnym razie jest to "psychiczna przemoc w rodzinie,pozbawienie ludzkich praw") aby pojeździć?
Można by zwiedzić dolinę Kłodzką, wpaść na obiad do sąsiadów Czechów - szkoda takiego dnia.
Można by zwiedzić dolinę Kłodzką, wpaść na obiad do sąsiadów Czechów - szkoda takiego dnia.
Żyj i daj żyć innym.