Zdjecia zapodam jak wrócimy ,te dwa to tylko taki przedsmak dla was żebyście wiedzieli o czym piszę

A sory, teraz się dopatrzyłemwinda pisze:Ja na tym zdjęciu też trzymam się jedną ręką
Wyrzutnia rakiet?mechanior pisze:Pierwszy raz widze pionowy most.
Kierowca to co innego. A kiedy ostatnio naparzałeś w deszczu ?custom pisze:Co może być lepszego od jazdy trają w deszczu ?
Odpowiedź :franky pisze:Kierowca to co innego. A kiedy ostatnio naparzałeś w deszczu ?custom pisze:Co może być lepszego od jazdy trają w deszczu ?
custom pisze:Odpowiedź :franky pisze:Kierowca to co innego. A kiedy ostatnio naparzałeś w deszczu ?custom pisze:Co może być lepszego od jazdy trają w deszczu ?
Jazda na lawecie z piwem w ręku .
Pieścisz się Customcustom pisze:Miałem nic nie napisać bo hooj mnie strzela z zazdrości .
Wyprawa zajebista , na którą zbieram się całe życie bo jeszcze nie byłem w górach , nie mam z kim . Co do jazdy w deszczu to szacunek dla Kowala , jego żony i dla wszystkich , którzy mogą i mają jakie takie zdrowie . Ja takiego niestety nie mam .
W przyszłym roku Bieszczady. Winda oprowadza. Jedziesz?custom pisze:Miałem nic nie napisać bo hooj mnie strzela z zazdrości .
Wyprawa zajebista , na którą zbieram się całe życie bo jeszcze nie byłem w górach , nie mam z kim . Co do jazdy w deszczu to szacunek dla Kowala , jego żony i dla wszystkich , którzy mogą i mają jakie takie zdrowie . Ja takiego niestety nie mam .
Arek już się Ciebie zapytał, nie wiesz co to pieszczotycustom pisze:W przyszłym roku ma być wyjazd do Estonii . O Bieszczadach nic nie słychać.
Gregor co miałeś na myśli w ostatnim swoim poście ?
Jak to czytałem to tego nie skojarzyłem,ja widziałem ten śmigłowiec , byliśmy wtedy na zawracie, śmigłowiec podleciał pod górę i powoli dźwigał się wzdłuż żlebu,I w połowie drogi stanął ,był od nas może jakiś mały kilometr ,chwile żeśmy postali i poszliśmy dalej w dolinę pięciu stawów ,wczoraj przeczytałem że spadł z -orlej perci- 23 letni chłopak .Arek pisze:Patrzę na te foty... To nie po Was wczoraj leciał śmigłowiec TOPR ???![]()
![]()
Arek już się Ciebie zapytał, nie wiesz co to pieszczotyGREGOR pisze:custom pisze:W przyszłym roku ma być wyjazd do Estonii . O Bieszczadach nic nie słychać.
Gregor co miałeś na myśli w ostatnim swoim poście ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość