Byłem tam już parę razy ,ostatnio w tym roku na wiosnęGREGOR pisze:Wjeżdżałeś wyciągiem na skocznię narciarską? Jak nie to polecam, nie zapomniane wrażenia
E tam na nartach,jak by to winda napisał --na nartach to każdy ciul by umiał zjechać-- na worku z sianem , jak się jeździło za bajtla to by było wyzwanieArek pisze:to teraz narty zabierz i w dół po skoczni , będą wrażenia niezapomniane![]()
No i w Koniakowie po drodze można żonie kupić stringi udziergane na szydełkudark pisze:Fajna trasa przez Skoczów , Ustroń , Wisłe , Koniaków, Milówke.
A co jedziesz gdzieś i masz innego pomysła ??mechanior pisze:Kurwa, żeś wymyślił zakopane.
Chuj z zimnem. O 6 jechałem Trajką na robote. Mgła jest gorsza.kowall pisze:A co jedziesz gdzieś i masz innego pomysła ??mechanior pisze:Kurwa, żeś wymyślił zakopane.
Trasa opanowana ,wyjazd za trzy godziny ,będzie pewnie lekko piździć ,ale co tam --taki mamy klimat--
Wybrałem opcje Booma , kiedyś jechałem autem nią do Oświęcimia i żałowałem że nie byłem trają ,a więc Gliwice ,Tychy ,Oświęcim ,Wadowice,Rabka ,Zakopane .
Nie wiem czy się zakopałem czy odkopałem ,ale byłem bliskiego i jednego i drugiegocustom pisze:No i co Kowal , zakopałeś się czy okopałeś w Zakapanym ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości