Kaliski krótki spontan ...
Kaliski krótki spontan ...
Wczoraj Kalisz zaszczycili mnie swoją obecnością Trajkersi , co prawda mieli przy swoich rumakach na których dojechali po jednym kole za dużo ale kapryśna pogoda usprawiedliwiła ich wybór ... dzięki za fajnie spędzone chwile w gronie trajkerskiej braci i ich małżonek ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2017, 17:28 przez dark, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Re: Kaliski krótki spontan ...
No i superancko !!!
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- winda
- Secretary
- Kontakt:
No i zajebiście !
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Dzięki dark za spotkanie
zacna impreza zacne towarzystwo , o jedzeniu już nie wspomnę , po prostu masakra
szkoda tylko że pogoda do dupy bo byśmy trochę te najstarsze miasto w Polsce obkopcili , no ale jak to mówią -- co się odwlecze to nie uciecze
-- Do następnego pany 

- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Po dalszych wojażach po Koninie, Licheniu w końcu też dotarliśmy do domu. Wielkie dzięki, Dark, przekaż też podziękowania Gosi
Dzięki wszystkim za przemiłe spotkanie
Przy fontannie w Kaliszu też nas znają 

- custom
- Member
- Kontakt:
Ja też dziękuję Darkowi i Małgosi za królewskie przyjęcie . Do wczoraj żyłem w przekonaniu że już nic z jedzenia nie może mnie zaskoczyć , ale myliłem się Kalisz mnie zaskoczył i to mocno , dlatego robiłem fotki samych potraw . Mówię Wam , małe wesele by obskoczył z Ave Maria na żywo .
Omne Trinum Perfectum.
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
To ktoś miał jakieś urodziny, czy co ? Ciasta, torty jakieś, kiełbachy i innych frykasów pełne talerze ...
Kalisz, Kaliszem, a ketchup z Kotlina ???

Kalisz, Kaliszem, a ketchup z Kotlina ???
- pawlikTrike
- Member
- Kontakt:
No fakt, to rzut beretem od Kaliszadark pisze:Bo to ketchup z Kotlina koło Kalisza![]()
![]()

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
No widać po królewsku się bawiliście, nie to co my w wodzie, lesie i zimnie no ale dla tych ciast to już by było warto zmoknąć, a wy autami
Świat się kończy...
Gratuluję spotkania i pozdrawiam serdecznie wszystkich, dziewczyny całuję

Gratuluję spotkania i pozdrawiam serdecznie wszystkich, dziewczyny całuję

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Widzisz Gregor ,co innego jechać i zamoknąć po drodze-w trasie- niż wjeżdżać z domu w ulewie , ale co tam , niedługo kongres i wtedy poznamy prawdziwych twardzieli
pamiętam mój pierwszy ,dzwonię do sulka i się pytam jaka tam pogoda bo u mnie lało , spoko gada jest sucho ,kurwa deszcz napierdalał całą drogę ,wodę to miałem chyba nawet w tłumnikach , tak mnie wkrecił

- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Tacy Gospodarze, niby cichutko, delikatnie, ale uczta musi byćGREGOR pisze:No widać po królewsku się bawiliście...

- GREGOR
- Kontakt:
Kowall trochę Cię zdziwię, ale wyjeżdżając na zlot z Milejowa już kropiło i moja Rybcia tylko zapytała czy jestem pewien że nie zmokniemy, odpowiedź usłyszała tylko jedną TAKkowall pisze:Widzisz Gregor ,co innego jechać i zamoknąć po drodze-w trasie- niż wjeżdżać z domu w ulewie , ale co tam , niedługo kongres i wtedy poznamy prawdziwych twardzieli![]()
pamiętam mój pierwszy ,dzwonię do sulka i się pytam jaka tam pogoda bo u mnie lało , spoko gada jest sucho ,kurwa deszcz napierdalał całą drogę ,wodę to miałem chyba nawet w tłumnikach , tak mnie wkrecił
![]()
![]()

- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Czyli kondon masz ,kup sobie jeszcze na buty ochraniacze ortalionowe a na ręce woź ze sobą nylonowe rękawice ze stacji benzynowej , załóż pod rękawiczki i chuj z deszczem
A i jeszcze zapomniałem o jednym .... jest jeszcze coś takiego jak niewidzialna wycieraczka , kupujesz w sklepie motoryzacyjnym, jest to płyn na bazie chyba silikonu , wcierasz w szybkę w kasku albo okulary i choćby lało jak z cebra krople deszczu przy 200km/g spierdalają aż miło

- GREGOR
- Kontakt:
Tak zrobiękowall pisze:Czyli kondon masz ,kup sobie jeszcze na buty ochraniacze ortalionowe a na ręce woź ze sobą nylonowe rękawice ze stacji benzynowej , załóż pod rękawiczki i chuj z deszczemA i jeszcze zapomniałem o jednym .... jest jeszcze coś takiego jak niewidzialna wycieraczka , kupujesz w sklepie motoryzacyjnym, jest to płyn na bazie chyba silikonu , wcierasz w szybkę w kasku albo okulary i choćby lało jak z cebra krople deszczu przy 200km/g spierdalają aż miło
![]()

-
- Kontakt:
jak sie moge podlaczyc to nastepnym razen jak jus opruznicie lodowke u darka
zapraszam do siebie to tylko 10km i jak moge sie pochwalic darko zaglada do mnie ale tylko na lody te z automatu kolo biblioteki
do mnie juz nie dociera
zapraszam do siebie to tylko 10km i jak moge sie pochwalic darko zaglada do mnie ale tylko na lody te z automatu kolo biblioteki
do mnie juz nie dociera
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Przy mniejszej prędkości też znikają? Bo 200 to poza moim zasięgiem.kowall pisze:Czyli kondon masz ,kup sobie jeszcze na buty ochraniacze ortalionowe a na ręce woź ze sobą nylonowe rękawice ze stacji benzynowej , załóż pod rękawiczki i chuj z deszczemA i jeszcze zapomniałem o jednym .... jest jeszcze coś takiego jak niewidzialna wycieraczka , kupujesz w sklepie motoryzacyjnym, jest to płyn na bazie chyba silikonu , wcierasz w szybkę w kasku albo okulary i choćby lało jak z cebra krople deszczu przy 200km/g spierdalają aż miło
![]()

- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
Jak ktoś nie zna tego produktu to na prawdę polecam , jak jeździsz tylko po mieście to może się nie przyda ,ale jak zapierdalasz ileś godzin w deszczu autostradą wycieraczki są nie potrzebne bo woda spierdziela na boki aż miło ,no i oczy wtedy się nie męczą , mówię oczywiście o umiarkowanym deszczu a nie o ulewie .
- franky
- Member
- Kontakt:
Trza spróbować. Lepszej pogody już nie będzie.kowall pisze:Jak ktoś nie zna tego produktu to na prawdę polecam , jak jeździsz tylko po mieście to może się nie przyda ,ale jak zapierdalasz ileś godzin w deszczu autostradą wycieraczki są nie potrzebne bo woda spierdziela na boki aż miło ,no i oczy wtedy się nie męczą , mówię oczywiście o umiarkowanym deszczu a nie o ulewie .
-
- Kontakt:
testowalem to na odcinku angila francja alpy i alpy polska kalisz i rewelacja ( wycieraczki padly ) woda splywa juz od 40 km/h
- winda
- Secretary
- Kontakt:
W sytuacji kryzysowej można posmarować przeciętym ziemniakiem lub kartoflem ostatecznie pyrą
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- GREGOR
- Kontakt:
A spłukać maślankąwinda pisze:W sytuacji kryzysowej można posmarować przeciętym ziemniakiem lub kartoflem ostatecznie pyrą

- franky
- Member
- Kontakt:
Jasne. Na autostradzie stoją z zimniokami , co 10 kmwinda pisze:W sytuacji kryzysowej można posmarować przeciętym ziemniakiem lub kartoflem ostatecznie pyrą

-
- Prospect
- Kontakt:
'franky pisze:Jasne. Na autostradzie stoją z zimniokami , co 10 kmwinda pisze:W sytuacji kryzysowej można posmarować przeciętym ziemniakiem lub kartoflem ostatecznie pyrą