Na dole klikasz ODPOWIEDZ. Potem, na dole po lewej, Dodaj załącznik. Potem "Przeglądaj". Gdy wybierzesz zdjęcie to klikasz "dodaj plik". Gdy zdjecie zostanie dodane to kikasz" umieśc w treści wiadomości". Potem "wyslij" i po sprawie
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
winda pisze:Na dole klikasz ODPOWIEDZ. Potem, na dole po lewej, Dodaj załącznik. Potem "Przeglądaj". Gdy wybierzesz zdjęcie to klikasz "dodaj plik". Gdy zdjecie zostanie dodane to kikasz" umieśc w treści wiadomości". Potem "wyslij" i po sprawie
OK, dziękuje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Osobiście wolał bym aby wyglądała tak jak Pawlik ją skonstruował ale nie miałem wyboru - i tak jestem zadowolony, żekupiłem trajkę i nie odpuszczę w przyszłym sezonie
Osobiście wolał bym aby wyglądała tak jak Pawlik ją skonstruował ale nie miałem wyboru - i tak jestem zadowolony, żekupiłem trajkę i nie odpuszczę w przyszłym sezonie
No nie, nie jest tak źle ta szyba z ta konsolą z radem i CB trochę nie teges i te naklejane chromowe ozdobniki, reszta może być, siedzenia trochę wysokie, ale pewnie wygodniejsze niż były.
Silnik zostaw po co Ci mocniejszy i problemy z przeróbka związane ? Ten też dawał radę, prawie nowy był (podobno ), a co wstawisz ? jedynie coś od Uno , a znajdź coś konkretnego od Uno. Ja zostawiłbym jak jest.
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
No nie, nie jest tak źle ta szyba z ta konsolą z radem i CB trochę nie teges i te naklejane chromowe ozdobniki, reszta może być, siedzenia trochę wysokie, ale pewnie wygodniejsze niż były.
Silnik zostaw po co Ci mocniejszy i problemy z przeróbka związane ? Ten też dawał radę, prawie nowy był (podobno ), a co wstawisz ? jedynie coś od Uno , a znajdź coś konkretnego od Uno. Ja zostawiłbym jak jest.
==================
Jesteś na pewno dla mnie ekspertem i Twoja opinia jest bardzo dla mnie ważna - zostawiam silnik w spokoju - te elementy też mi nie odpowiadają i w ramach małej kosmetyki mam zamiar je wyeliminować a w to miejsce włożyć coś bardziej stonowanego. Jak się z tym uporam to pokaże Ci (jak pozwolisz) "nową wersje"
WETERAN pisze:
==================
Jesteś na pewno dla mnie ekspertem ...
Kurcze Weteran, nie przeceniaj mnie
WETERAN pisze:... te elementy też mi nie odpowiadają i w ramach małej kosmetyki mam zamiar je wyeliminować a w to miejsce włożyć coś bardziej stonowanego. Jak się z tym uporam to pokaże Ci (jak pozwolisz) "nową wersje"
Trzymam kciuki, działaj
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
WETERAN pisze:
==================
Jesteś na pewno dla mnie ekspertem ...
Kurcze Weteran, nie przeceniaj mnie
WETERAN pisze:... te elementy też mi nie odpowiadają i w ramach małej kosmetyki mam zamiar je wyeliminować a w to miejsce włożyć coś bardziej stonowanego. Jak się z tym uporam to pokaże Ci (jak pozwolisz) "nową wersje"
Trzymam kciuki, działaj [/quo
Nie przeceniam - Ty ją zbudowałeś, ja bym tego nie umiał zrobić.
Tylko trzeba uważać co się mówi bo jak podchwyci temat to cichutko, cichutko, bez rozgłosu buduje np. ........ to i rozwala całą scenę customową na łopatki
Rob_trike pisze:Pawlik jak to Pawlik - skromny nadzwyczajnie
Tylko trzeba uważać co się mówi bo jak podchwyci temat to cichutko, cichutko, bez rozgłosu buduje np. ........ to i rozwala całą scenę customową na łopatki